akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Tzw. "miau"

Wyszukiwarka Forumowa:

Steryd

Well-known member
Buchów
2
Siemano palacze...
ostatnio dyskutowałem z kolegą (on nie zna się na uprawie - lecz nie wiem czy to bedzie miało znaczenie) odnośnie resztek trawki.
Otóż, ziomek twierdzi że tzw. "miau" czyli skruszone resztki topkow* (tak ja to rozumiem) jest tak samo mocne jak byśmy dostali ładnego topka i go skruszyli w młynku...
Więc, pytam się was forumowicze... co o tym sadzicie, bo ja uważam ze "miau" będzie miało słabsze działanie... mogę się mylić, proszę o wasze komentarze.
pozdrówki :freak2:

PO EDYCIE:
*Chodzi o to, że masz pakiet 50g i przez cały czas, gdy ruszasz worem cos sie sypie lekko na dół (w takim kontekscie)

Ostatnia edycja:

zapp

Well-known member
Buchów
0
Nie ma to wplywu na moc, raz mialem 200 g mialu z white widow i klepalo bardzo sympatycznie

Steryd

Well-known member
Buchów
2
Ja osobiście, jak dostałem miau po dobrym paleniu, to było ono słabsze (taki wpływ odczułem).

Marine

Well-known member
Buchów
0
Zależy od tego, z czego to miał, ale jak było dobre, to prawie jak hasz.

R

ruski wentylator

Guest
ważne z czego ten miał... czy z siana czy lisci czy top czy mieszanka...
generalnie spalasz wtedy wieksza ilość jednorazowo i raczej powinno lepiej " pape z dachu zrywac"...

Morninsta

Banned
Buchów
2
mamy końcówkę 2017... kiedyś owszem, wielki top nawet taki z 2-3g drewna w rdzeniu był dobry a miał to był podbiał i senes czy co jeszcze można wymyślić. a wymyślić można wiele. po konopnej rewolucji jak w przypadku piw z małych brwarów sytuacja uległa zmianie. ziom albo ma stres pourazowy jak za gotówę wziął kilo majeranku albo sam nie wiem. miał to miał, chcesz bez miału bierz mokre nie będzie się kruszyło.

L

Lord of Bhang

Guest
wszystko zalerzy od mocy zioła jak masz hujowe to i miau lipa
A jak mocne to mial zapewne tez wyk***i cie z butów

420000000

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Aha... Prawie jak hasz :) ty w zyciu dobrego haszu nie miales w rece raczej... Nie mowiac o paleniu.

PsiQutas

Active member
Buchów
0
Nie kupuj miau. Osoba która to sprzedaje siebie tam łodygi, liście, wszystko. Oczywiście żeby wyszło więcej na wadze.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół