• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

ukradziona roślinka

Wyszukiwarka Forumowa:

Undertaker

Well-known member
Buchów
0
Siema.Chciałbym się zapytać czy mieliście może kiedyś podobną sytuację.Miałem w doniczkach 5 pomidorków 3x ak47 af fem i 2x e.skunk reg niecale 3 tygodnie mialy.W południe je podlewałem wszystkie.Godzinkę temu przenosiłem je na spota i moim oczom ukazał się dziwny widok.1 roślinkę ktoś za***ał zostały aby 4.Czy zdarzyła wam się kiedyś podobna sytuacja? Bo nie wiem co o tym myśleć ;/

G

Guest

Guest
chodziło mi o inne miejsce ;) innego spota o kturym tylko ty bedziesz wiedział a nie puł miasta ;)<coolpalacz>

Undertaker

Well-known member
Buchów
0
Mieszkam na wsi i roślinki na spota dzisiaj przeniosłem dopiero ponieważ wcześniej miałem wśród trawy u siebie za stodoła co tym bardziej mnie zdziwiło że 1 ktoś za***ał:zombi:

Fidel Gastro

Stary wyjadacz cukierasków...
Weteran
Buchów
4
Czekaj teraz az ktos w rodzinie sie nowym chwastem pochwali <coolpalacz>

Undertaker

Well-known member
Buchów
0
Nikt u mnie w rodzinie oprócz mnie mj nie pali:p Stary jak raz znalazł 5gram w woreczku to od ćpunów mnie zaczął wyzywać xd

Undertaker

Well-known member
Buchów
0
wszystkie 5 razem stały w doniczkach,po tej 1 ani śladu tak samo jak i żadnych śladów dzika :p

D

delete

Guest

a z donicą ukradli czy zniknęła sama roślina, jeśli sama może coś zjadło, bo ogólnie sprawa dziwna..

kota czasami nie masz?

bo to stare ćpuny są

S

sru

Guest
ktoś się nie ***ał i za***ał - ot i cała historia - może jakaś babiczka chciała doniczkę - bo jakby to był ktoś czający to by zabrał wszystko

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół