akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Umarłem... :D

Wyszukiwarka Forumowa:

MiM

Well-known member
Weteran
Buchów
1
heh ja już od 3 tydodni prawie codzinie chodze zjarany :D <Faza> :bounce:

lee_knox

Well-known member
Weteran
Buchów
6
HHEHEHEE PRAWIE :jocolor: OD 9 LAT W DZIEN W DZIEŃ I CO TY NA TO?

Dzasta

Well-known member
Buchów
1
Ja ostatnio staram sie zrobić malutki detoxik, ale ciężko jest :queen: Obiecuje sobie cały czas ze nie bedę palić przez miesiąc, nie minąły dwa , trzy dni i buch buch buch a ja znowu z tym miesiącem wyskakuje i znów po dwóch dniach buch. :queen: i tak u mnie wygląda niepalenie miesiąc, ale to nie moja wina że tak bardzo kocham ziołoże nie umiem bez niego żyć :queen:

MiM

Well-known member
Weteran
Buchów
1
True True :)

[ Dodano: 2006-04-24, 19:14 ]
UUuuu przed chwilą paliłem sobie legalnie w domu lufke :D oczywiście nikogo nie było to był luzzz nagle stary dzwoni i mówi że będzie za chwile to ch*j ide do sklepu. przychodze po jakiś 15 min. I mówie sobie tak ch*j ja będzie stary to już dzisiaj nie pale :D wchodze do chaty drzwi otwarte :( ale ch*j niogo nie widze Bania rozglądam sie nikogo nie ma Oo Bania szybkie myślenie i Qrwa nie zamknołem drzwi Oo <Faza> Hehe to chyba moja pierwsza taka wpadka na Fazie Pozdrowiena z Fazy ;]

Jendrol

Well-known member
Buchów
2
rastaDZAsta napisał:
Ja ostatnio staram sie zrobić malutki detoxik, ale ciężko jest :queen: Obiecuje sobie cały czas ze nie bedę palić przez miesiąc, nie minąły dwa , trzy dni i buch buch buch a ja znowu z tym miesiącem wyskakuje i znów po dwóch dniach buch. :queen: i tak u mnie wygląda niepalenie miesiąc, ale to nie moja wina że tak bardzo kocham ziołoże nie umiem bez niego żyć :queen:
Ja tak mam z piwem :/ ale od dawna chyba maksem nie pilem z 2 dni... prze***ane :/
pozdro

K

kejtii

Guest
:D ja miałam dosyc długa jak dla mnie przerwe. ale jak po 5 dniach zapaliłam szkoło, a nie sciagnelam wcale duzo, bo tylko dwa strzaly, to stwierdziałam,ze wole palic juz czesciej, przynajmniej moge nad soba panowac, bo wtedy miałam takie halo w glowie...:!: :!:

mooss

Well-known member
Buchów
0
Ja chyba juz 2miechy na detoksie bo sie zrazilem do maczanego gowna od dila i czekam na jakies eko (chyba bedzie kumpel chodowal :D)

K

kejtii

Guest
:D uuuu... to dużo nie palisz. jestem pełna podziwu dla Ciebie, bo mi nigdy nie udało sie miec tak długiej przerwy :!: :)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół