nasiona marihuany

Underground ( nielegale )

Wyszukiwarka Forumowa:
F

foger

Guest
serdecznie zapraszam Wszystkich którzy popierają muzyczne podziemie,mam stronke na której są dostępne moje prace www.foger.prv.pl miłego słuchania

S

sdfsdf

Guest
mi sie osobiscie nie podoba ale moze beda inni ktorym sie to spodoba ;) juz z takich nielegali bardziej podoba mi sie WZL (wroclawska zajafka liryczna) ktorego link ktos kiedys podrzucil na shoutboxie.
pzdr!

zoyman

Well-known member
Buchów
0
Gdzies WZL słyszałem chyba od kolegi ktory tez prubuje... to całkiem nice

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
posluchajcie sobie DTP. Kilka plyt jest dziale Download www.tukielce.of.pl . Jak ktos chce jeszcze 2 pozostale to PW do mnie i wrzuce na jakis serwer

C4

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Galeria i Shiz oba z mojego miasta Lublina niektóre mają bardzo wporządku kawałki Shiz ma fajny teledysk tylko... zapomniałem tytułu :D

R

Raz

Guest
Cz4rek, masz link skąd zassać Galerie?
Snajper też jest dobry

S

sdfsdf

Guest
lubo napisał:
lubo, chodzi Ci o zespol RH czy RH+ bo juz niewiem... a z tego co wiem to RH+ ma piosenke "marysia" w ktorej spiewaja o ziolq ;) ale ogolnie to raczej spiewaja o milosci :p
kolesie z miasta obok.....

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Bielak napisał:
lubo, chodzi Ci o zespol RH

tak

Bielak napisał:
czy RH+ bo juz niewiem...

nieee

Bielak napisał:
a z tego co wiem to RH+ ma piosenke "marysia" w ktorej spiewaja o ziolq ale ogolnie to raczej spiewaja o milosci
kolesie z miasta obok.....

nie znam

D

DeWu

Guest
Jak dla mnie moze byc slychac ze masz troche lat z czasem bedzie lepiej tez w tym troche sidzialem ale jak narazie niemam sprzetu wiec nic nie pisze. ELO.

agna

Well-known member
Weteran
Buchów
3
DeWu narazie niemam sprzetu wiec nic nie pisze

Jak dla mnie to totalny idiotyzm,przestac pisac bo nie masz na czy nagrywac :farao: :pl: przeciez nie kazdy ma wlasne studio w domu :pr: kolegow u ktorych mozna od czasu do czasu cos nagrac tez brak??Jesli tak to wspolczuje..

Jesli chodzi o underground to rodzinny głogów:OJDK-od jutra do konca,ZGP-z głogowskiego podziemia,EśWU-swiecie wierze-swiadomy wybor-swiete wartosci,gotyk sklad,DG-dwie glowy(swego czasu)

D

delete

Guest
ReZ0
go - grupa opercyjna, ale oni jzu nie podziemie chyba ;d
drzewo
i takei tak

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół