D
delete
Guest
WITAM
Postanowiłem zrobić mini uprawę,za sobą mam dwa growy pod hps 250w teraz chcę spróbować mikro zabawy z jedną roślinką,a więc do rzeczy:
MINI BOKSIK:
szerokość-0.36
głebokość-0.44
wysokość-0.51 (jest możliwość zyskania z 15cm usuwając dno szafeczki)
ściany obite są taką matą samochodową którą daje się na szybę żeby autko nie nagrzewało się w środku<lol>
LAMPA I ODBŁYŚNIK:
Światełko to HPS 100W,układ jakieś firmy ETI:
[/url][/IMG]
A przy budowie odbłyśnika bardzo pomogły mi"Żubry" i kawałek panelu podłogowego:
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
WENTYLACJA:
WYLOT- went.wyciągowy HARDI [80m3/h]
WLOT-otwór pasywny
WENT.MIESZAJĄCY-wiatraczek komputerowy 0.80mm
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
PESTECZKA TO ORANGE BUD(żeby było ciekawie to regularna<lol> zobaczymy jakie mam szczęście)
Roślinka ma 10 dni jest mała,bo dopiero wczoraj podłączyłem hps,a tak to była pod kompaktem 85w.
FOTOPERIOD póki co jest na 18/6
TRENINGjaki planuje to ostre LST
FOTKI ROŚKI
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
Jeszcze bym zapomniał:freak:W doniczce jest 8,5 litra ziemi o ph 5,5-6,5
NA RAZIE TO TYLE ZAPRASZAM DO OGLĄDANIA I KOMĘTOWANIA (DORADZANIA,ODRADZANIA I W OGÓLE)
UPIÓR POZDRAWIA<peace>
Postanowiłem zrobić mini uprawę,za sobą mam dwa growy pod hps 250w teraz chcę spróbować mikro zabawy z jedną roślinką,a więc do rzeczy:
MINI BOKSIK:
szerokość-0.36
głebokość-0.44
wysokość-0.51 (jest możliwość zyskania z 15cm usuwając dno szafeczki)
ściany obite są taką matą samochodową którą daje się na szybę żeby autko nie nagrzewało się w środku<lol>
LAMPA I ODBŁYŚNIK:
Światełko to HPS 100W,układ jakieś firmy ETI:
A przy budowie odbłyśnika bardzo pomogły mi"Żubry" i kawałek panelu podłogowego:
WENTYLACJA:
WYLOT- went.wyciągowy HARDI [80m3/h]
WLOT-otwór pasywny
WENT.MIESZAJĄCY-wiatraczek komputerowy 0.80mm
PESTECZKA TO ORANGE BUD(żeby było ciekawie to regularna<lol> zobaczymy jakie mam szczęście)
Roślinka ma 10 dni jest mała,bo dopiero wczoraj podłączyłem hps,a tak to była pod kompaktem 85w.
FOTOPERIOD póki co jest na 18/6
TRENINGjaki planuje to ostre LST
FOTKI ROŚKI
Jeszcze bym zapomniał:freak:W doniczce jest 8,5 litra ziemi o ph 5,5-6,5
NA RAZIE TO TYLE ZAPRASZAM DO OGLĄDANIA I KOMĘTOWANIA (DORADZANIA,ODRADZANIA I W OGÓLE)
UPIÓR POZDRAWIA<peace>