Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Jak chce rozpakować ten film dowiaduje sie ze jest chroniony haslem moze ktos je zna.
Chyba nie mam tego problemu jako jedyny???
P.S. Oczywiście chodzi o film z haszysz.com skladajacy sie z 7 elementow (uprawa EN)
Niestety coś nie idzie... mi za dobrze moze to tylko chwilowy moj stan utrudnia mi wykonanie tej czynnosci, chociaz niewiem bo wydaje mi sie ze jestem w dobrym bardzo dobrym stanie...
Niestety dalej nic.... Ale nierozumiem jednego po co film który powinien być dostępny dla wszystkich wymaga hasła które nie jest podane????????? To dziwne troche.. ale jak wszystko na tej planecie... tak czy inaczej thx(c)
te filmiki byly tu na forum, scun wrzucajac je na strone zwyczajnie zapomnial poinformowac ze potrzebne jest haslo z tad te nieporozumienie i klopoty, jak juz on wruci to mu sie przedstawi sytuacje i to zmieni
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.