akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

uprawa na parapecie?

• Autor wątku naturaHigh
  • Data rozpoczęcia
Wyszukiwarka Forumowa:
N

naturaHigh

Guest
ok jednak zostawiam na parapecie prosz o jakies wskazowki jak taka chodowla powinna wygladac zeby byly jak najlepsze efekty prosze o szgegolowy opis takiej chodowli

H

haszyszekk

Guest
Po prostu stawiasz na parapecie/przy oknie i podlewasz normalnie
Jak tu można to bardziej szczegółowo napisać :scratch:

N

naturaHigh

Guest
a doniczki jakiej wielkosci???????????narazie sa w kubeczkach plastikowych i kiedy je przesadzic????????i czy przy takiej chodowli mozna je nagiac w bok nie wiem jak to sie dokladnie nazywa ale wiecie o co chodzi.i kiedy je mozna zaczac naginac moje maja narazie jakies 15 cm

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
naturaHigh, z calym szacunkiem jestes p.i.e.r.d.o.l.n.i.e.t.y wszystkie, ale to wszystkie rzeczy sa zawarte w tematach na forum... SZUKAJ SZUKAJ SZUKAJ!!!

H

haszyszekk

Guest
MOge mu tu napisać... Doniczki powiedzmy po 7-10l albo jedna duza na wszystkie.
Przy parapetowej uprawie nie ma co robić LST i FIM bo i tak będzie za słabe światło.
Chyba to tyle. pzdr

-=*Rotasila*=-

Well-known member
Weteran
Buchów
1
i kup se biohonusa bo jakis niedobór czegos i spiepszysz uprawe

H

haszyszekk

Guest
Takim plantom biohumus niewiele pomoże... najwyżej możesz im dać b. forte na kwitnienie... Nie ma co inwestowac.... daj im pałeczki nawozowe (4 z kawałkiem za 50szt.) i będziesz miał spokuj z nawożeniem. pzdr

S

Sito

Guest
Ja bym trzymal na parapecie do czasu az zbudoje boxa i hop do skrzynki niech rosna roslinki:D:D:D:D

N

naturaHigh

Guest
macie racje zrobie boxa a mam jeszcze pytanko roslinki byly caly dzien w sloneczku przy otwartym oknie i pieknie byly rozlozone listki a tera zprzychodze do domu a tu liscie sa ku doloowi czym to jest spowodowane nic sie nie stanie z nimi???????????teraz podlalem i czekam do rana :pl:

H

haszyszekk

Guest
A może za długo ich nie podlewałeś>??? Moje tak reagowały jak kilka godzin sie spóźniałem z wodą ;) Potem już ładnie i normalnie prostowały listki :) pzdr

N

naturaHigh

Guest
nie podlewam gdy ziemia jest sucha ale teraz wstalem i wszystko jest ok
Peace

N

naturaHigh

Guest
a czemu ni schna te najnizsze listki jaka jest tego przyczyna??????????????????????????????

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół