D
Dark Man X
Guest
Witam was. Jestem tu nowy i bede sadził pierwszy raz, wiec prosze o pomoc i dobre rady... Na samym początku to szukalem po wielu stronach nasionek i na niektórych w komentach tych co kupowali juz pisało że jak dla nich to stronka www.narko.pl jest najlepsza a www.chwast.pl i inne to dno. Zainteresowala mnie www.narkus.pl tam feminizowane nasionka kosztuja kurde 316 zł a na narko niecale 200zl i niewiem jakie wybrać. CZy cena żenskich zależy od ich jakosci czy jak?
i jak juz wybiore pesteczki to jakiego boxa zrobic i jak ma on wygladac bo przeczytalem wszystko z forum i nie wiem jak go zrobic i czy zwykla żarowka wystarczy czy jak bo na pozadna lampeczke to kasy nie dokulam... Aa bo zapomne o co chodzi z tymi nawozami
-----> nawozy ktorych uzywam to substral osmocote 2w1
-----> na veg npk 20-20-20 lub tez 27-12-15 zalezy jak rosna
-----> flower rowniez osmocote
-----> npk 10-30-20 plus pk 13-14 oraz stymulator kwitnienia z b'cuzz
Gdzie kupic ziemie(domyslam sie ze w ogrodniczym lub kwiaciarni), jakie ph bo nie pamietam a nie chce mi sie szukac,jakiea jest najlepsza, jaki nawoz jest dobry i czy odmiane out mozna hodowac in i czy w ten sam sposob? Mam duzo pytan i niewiem od czego zaczac wiec bedzie troche balagan prosze o wyrozumialosc. w sumie wybralem juz pesteczki out Hollands Hope Outdoor Feminized Seeds, a indoor White Widow Feminized Seeds.
No głownie to o boxa mi teraz chodzi macie jakies zdjecia swoich czy jakos tak Niewiem sam o co pytac bede pisal z biegoiem czasu. Napiszcie mi wszystko co jest potrzebne do hodowlii i zeby chociez bylo no drzwewku ze 30g towaru. A i nie bojcie sie rozpisywac..
z Gory dziekuje Pozdro.......
i jak juz wybiore pesteczki to jakiego boxa zrobic i jak ma on wygladac bo przeczytalem wszystko z forum i nie wiem jak go zrobic i czy zwykla żarowka wystarczy czy jak bo na pozadna lampeczke to kasy nie dokulam... Aa bo zapomne o co chodzi z tymi nawozami
-----> nawozy ktorych uzywam to substral osmocote 2w1
-----> na veg npk 20-20-20 lub tez 27-12-15 zalezy jak rosna
-----> flower rowniez osmocote
-----> npk 10-30-20 plus pk 13-14 oraz stymulator kwitnienia z b'cuzz
Gdzie kupic ziemie(domyslam sie ze w ogrodniczym lub kwiaciarni), jakie ph bo nie pamietam a nie chce mi sie szukac,jakiea jest najlepsza, jaki nawoz jest dobry i czy odmiane out mozna hodowac in i czy w ten sam sposob? Mam duzo pytan i niewiem od czego zaczac wiec bedzie troche balagan prosze o wyrozumialosc. w sumie wybralem juz pesteczki out Hollands Hope Outdoor Feminized Seeds, a indoor White Widow Feminized Seeds.
No głownie to o boxa mi teraz chodzi macie jakies zdjecia swoich czy jakos tak Niewiem sam o co pytac bede pisal z biegoiem czasu. Napiszcie mi wszystko co jest potrzebne do hodowlii i zeby chociez bylo no drzwewku ze 30g towaru. A i nie bojcie sie rozpisywac..
z Gory dziekuje Pozdro.......