no no i juz ruszyło
plan się trochę zmienił bo to są cindy 99 female z cannabis.fr i box nie z wiórówek lecz jest zrobiopny stelarz z desek a to obite dyktą.
narazie nie ma co zamioeszczać foto bo mają po pierwsze listki i dopiero wychodzą trojki. trzymane pod hps 400 miałem go jakieś20 cm na d roślinkami ale teraz jak podrosły to listki składały się w gore nie skręcały tylko składały bo bvyło za gorąco i teraz jest jakieś 40 cm nad rośliną jeszcze ten dostarczalnik co2 zrobię. jak juz urosną z deczka to dam jakieś fotki jak załatwię cyfrowke
[ Dodano: 2006-12-03, 14:21 ]
dzisaj wszystko było oki rana po południu jak zaglądnąłem coś zaczęło się je**c z największa roślinka zaczęła klapnąć. jak zaoważyłem lisćie od spodu zaczynają fioletowieć a mam ją pod hps 400w tylko że na strychu a on nie jest ocieplany.
rownież zaoważylem to na jeszcze jednec cindreli i na white widow.
czy to moze być przez temp.bo na oko mam tam jakieś 15-20stopni
wsadzę termometr i bedę wiedział.ahca. w czwartek posadzone w ziemię w poniedziałek wyszły i juz mają 6 dni na p[owierzchni a dopiero zaczynają iść trojki tzn. wychodzić czy to nie zawolno??
[ Dodano: 2006-12-05, 19:43 ]
coś zaczyna sie pieprzyć na jednej roślinie zżółkły jedynki do połowy a młode trójki żółkną im końcówki na jeszcze innej roślince zaóważyłem jakieś plamki na listkach.
pozatym tak jakby zaprzestały się rozwijać. nie jest 9im ani za zimno aqni za gorąco. przesadzone do 10 litrów wiadorkop w jednym 2 rośliny w drugim 3 były podlewane kranówką nie odstaną ani nie przeghotowaną czy to może przez to?? nbie były nawożone
[ Dodano: 2006-12-06, 00:21 ]
ziemia jest kupna bez żadnych domieszek ph 5,5-6,5
[ Dodano: 2006-12-06, 23:26 ]
to trochę pokrencone wszystko bo teraz roślinki zaczynają nadrabiac. tylko jedna jest jeszcze w złym stanie jedynki już prawie całkiem żółte tylko jakąś mała część jest jeszcze zielona. nowe listki te małe trójki długość ok 2cm i jesdt kolor ciemno zielony.
dodam że nic z ziemią nie robiołem zostawiłam tak jak było
dodam jakieś fotki bo widzę że nikt nic nie pisze może jutro może pojutrze jak znajde kabel do komórki bo obecnioe nie mam cyfrówki
[ Dodano: 2006-12-08, 23:07 ]
tema6t proszę wrzucić do kosza!!!!!!!!!
Rosdlinki zdechły tak to nazwe pożółkły i umarły tylko się 1 trzyma
niedługo zacznę od nowa bo jak widać nie doszędłem do tego profesjonalnie. zrobię porządną mieszanke ziemną i zaczne bo to chyba przez ziemię moim skromnym zdaniem była zamało przepuszczalna i chyba za małe ph bardziej kwaśne. bo jak rozkopałem to poprostu korzenie były maleńkie największyjakieś 3 ,4 cm i prawie żadnych rozgałezien od korzenia więc lipa
więc możecie mi tylko życzyć powodzenia juz za miesiąc nowy start i wtedy juz bede miał aparat przynajmniej na komórce