• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Uprawa w lesie

Wyszukiwarka Forumowa:

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Admin:posty wydzielone z tematu balkon. Proszę nie śmiecić i trzymać się tamatów

Co myslicie zeby posadzic roslinki w lesie ? :p albo na skraju ?? od strony pól gdzie nikt nie dochodzi moim zdaniem?? mysle ze te je**** grzybiary nie wykapują co tam rosnieco? one walą maślakami i ch** im w du*e

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Ziemia pewnie tam zyzna by byla to na plus. Ale tam wieksza mozliwosc ze roslina zachoruje albo zlapie jakiegos grzyba czy cos. No i bys musial na skraju posadzic w najbardziej naslonecznionym miejscu.

Sam bede sadzil na skraju lasu jade w marcu na wycieczke :p

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
2
w lesie odpada bo swiatla nei ma, chyba ze w srodku lasu była by mała polanka :D albo jakies krzaki nie wysokie ...najlpiej takie ktore rosna ronolegle jak nasze rosl...

M

MILKA

Guest
A według was w jakim czasie najlepiej posadzić klony bo ja właśnie chce klony posadzic!!!

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
2
klony obojetnie kiedy sadzisz///tylko potrzecujesz miejsca na klony...cieplego ok 25st

S

Sed

Guest
Zapomnieliście też o dzikich zwierzętach sarnach, dzikach itp wpierniczą wasze roślinki albo poryją i zostanie goła łodyga :|

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
2
MILKA napisał:
A według was w jakim czasie najlepiej posadzić klony bo ja właśnie chce klony posadzic!!!

heh teraz patrze ze to temat o outdoorze...i to pytanie o klonach...klony tak samo sadzic jak rosl z nasion...tylko zeby sie ukorzeniła na cała 1l donice przynajmniej...

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Sed napisał:
Zapomnieliście też o dzikich zwierzętach sarnach, dzikach itp wpierniczą wasze roślinki albo poryją i zostanie goła łodyga

Mam na to sposób ;) Iść do rzezni i wziasc okolo 5litrow :eek: krwii :O (buuu) i polac dookola roslinek (2metry od nich po okregu) i wtedy sarny dziki krowy i łosie nie podejda bo sie beda baly <--- sprawdzony sposob lesniczy mi moowil sasiad

growmen

Well-known member
Buchów
0
Ja często odwiedzałem miejscówke (położoną blisko lasu) z psem i pieske sobie tam biegał i wiadomo znaczyl teren i to wystarczyło aby odstraszyc dzikie bestie, sam pies chetnie podbiegał do roślinki i ją wąchał, musiałem go nawet odganiac bo coraz bardziej zaczęło mu sie to podobac :D

A co do miejscówki w lesie to nie polecam niezbyt dobra ziemia, małe naswietlenie i duże ryzyko bo grzybiarze potrafią się wcisnąc wszędzie. Chyba ze jakas fajna polanka ale i tak odradzam lepszym miejscem są łąki. Pozdro !

F

fajawodna

Guest
sadzenie w lesie to za bardzo ogolne. idz do lasu znajdz polanke gdzie slonce dochodzi i swieci dosyc dobrze. najlepsza ziemia to ta gdzie rosna pokrzywy.wiem bo sam sadzilem za domem w pokrzywach roslinka wtedy rosnie dobrze i jeszcze dla nie kumatego trudno ja odroznic od pokrzyw.

L

Lapcio

Guest
Jaki jest najmocniejszy SQN bo chcem kupic nasionka ale sie niezdecydowalem

Joincik

Well-known member
Weteran
Buchów
0
super skunk.ale skuna nie radze hodować bo jeśli będziesz hodować w domu to na klatce shodowej będzie ***ało gandzią.a jeśli będziesz hodować na dwoże to długo roślinki nie pożyją bo źli ludzie je wyrwią bo wyczują zapach

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
2
joincik napisał:
bo źli ludzie je wyrwią bo wyczują zapach

trzeba miec dobrego spota...

wsie rzadza :D

SMIESZNY1

Well-known member
Weteran
Buchów
0
JA TEŻ CHCĘ W TYM ROKU POSADZIĆ MOJE PIERWSZE ROŚLINKI I NIE WIEM WŁAŚNIE CZY NIE W LESIE.
KOŁO WISŁY JEST TAKI LASEK TAM POLANY ZA***ISTE I RZADKO KTO TAM NAWET DOCIERA BA CZASZCZE JAK CHOLERA A SŁOŃCE GRZEJE TAM OD 9 DO NOCY!!!!
CHYBA MIEJSCÓWKA DOBRA CO?
JAKIE PESTKI BYŚCIE PORADZILI NA POCZĄTEK? I ŻEBY TOWAREK DOBRY WYSZEDŁ! :lol:

L

lechowiec

Guest
Early Special wczesnie dojrzewa ma średnią zawartość THC...nadaje się dla początkujących :alien:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół