akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Uprawa w lesie

Wyszukiwarka Forumowa:

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Jak się uprze, to doniczke zakopie w ziemie albo napie****i dolomitu.

Tralaliński

Well-known member
Weteran
Buchów
0
albo kup roche czarnoziemu i dolomit i przygotuj sobie ziemię wczesniej :]

P

Paranoix

Guest
piszecie o dzikich zwierzetach..a przecierz chyba kazdy kto sadzi co nieco wie ze najgorsze sa ślimaki..te takie czarne bez muszli w jedna noc potrafia opierniczyc ze 200 kszakow a to boli kazdego chodowce i to boli jak cholera najlepiej kazda sadzonke zaopatrzyc w male ogrodzenie najlepiej z plastikowej butelki pozdrawiam peace and love

O

otojai

Guest
Ja swoją roślinke posadziłem w lesie na takiej dużej polanie , bardzo dużo światła, nikt tam nie chodzi, ale trzeba uwarzać na pH ziemi - ja mam gleby wapienne wiec mam spoko - i slimaki - ale jak ktoś sadzi w suchym lesie tak jak ja- to tam slimaków nie ma.
Ogólnie są lepsze miejscówki niż las, np. skraj jakichś chaszczy lub coś w tym stylu - ważne żeby tam nikt nie chodził!!

F

Filozoph

Guest
Nie sadźcie w lasach iglastych, bo wam h*j wyjdzie.
pH jak cholera, przez pieprzone igły.
Jeśli już się uparliście to w liściastyh, tam ziemia nawet dobra.
Ale jak już mówiliście, łąki są the best, szczegulnie tereny podmokłe, bo ludu mało, a w kaloszach nie problem popier**lać

Buddahh

Well-known member
Weteran
Buchów
1
ja sadze na takiej polance gdzie w h*j krzaczko itd. i są tam te *****e slimaki a plastikowa butelka hu*a ci da bo ja mialem i przeszły przez butelke i wszamaly .. wiec to raczej sie niesprawdza.. co inne polecacie ? zeby slimaki sie od***ały ? chyba tylko slimakol co ... ?

[ Dodano: 2006-06-08, 17:47 ]
a polana znajduje sie w ekologicznej strefie mojego miasta gdzie same polany jakies stawy itd. wiec ludzi tam choby wcale tym bardziej nikt sie niebedzie wpie****al w taka trawe i krzaki ale swiatła jest pod dostatkiem bo drzew pare

M

mateusz

Guest
jak mam teraz 4 roślinki koło tygodnia teraz są na indoor ale chce i musze je na outdoor jak teraz zaraz je wsadze to zdążą zakwitnąć ?? i będzie coś z nich ?? czy może nieopłaca mi sie nawet ??

Lewi

Well-known member
Weteran
Buchów
3
opłaca się zawsze coś będzie...

M

mateusz

Guest
yhy to jutro jak będzie pogoda to wsadze moje 4 ślicznotki :D zastanawiałem sie nad tym czy ziemia niebędzie zła bo to będzie coś takiego jak las :D tylko ,że zamiast drzew są kszaki takie do 50cm i jest polana taka i tam jest trudno wejść jest za***iście dużo światła jak wezme zamiast doniczki 2 grube torebki ?? co będzie lepsze wiadro metalowe lub plastikowe czy torby takie jak na zakupy (takie jak worki na śmieci ;P) ??

D

delete

Guest
mateusz napisał:
zastanawiałem sie nad tym czy ziemia niebędzie zła bo to będzie coś takiego jak las
jaki las?
mateusz napisał:
są kszaki takie do 50cm i jest polana taka i tam jest trudno wejść jest za***iście dużo światła
czyli miejsce do ktorego bardzo dobrze dochodza promienie sloneczne bez problemu to OK nom i jak rosna krzaki to lisciasce :D heh
mateusz napisał:
i tam jest trudno wejść
i bardzo dobrze :)

rhesus

Member
Buchów
0
a ja wczoraj posadziłem 4 erly misty w za******** miejscu: polana w lesie 20 na 20 m. pokrzywy do pasa, od ch*** komarów (musiałem owinąć sie szmayami tak ze było widać tylko nos i ocz) a jak poszedłem sie rozejrzec co jest w okolicy to potem nie mogłem trafić z powrotem. a gdy juz je przesadziłem to spierda***** az sie za mną kurzyło
w domu mam tez jedną white widow i dwa jakies krzaczki co nasiona wyciągłem z towaru, i nie wiem czy je tez posadzić na outcie.
a jak posadze białą wdowe na out to mi cos wyrosnie czy nie??? help!!!

[ Dodano: 2006-06-10, 16:13 ]
aha to jest moja pierwsza hodowla pozdro

kombajn

Well-known member
Buchów
0
raczej mozna, lecz nie wiem cy jakis grzyb czy plesn nie dosiegnie ci korzeni..i esli podlewac to musisz obserwowac poziom wody mniej wiecej bo bez workow sama by znalazla te miejsca z woda.. co do takiego kombinowania to wg mnie najlepiej wykopac dol i wsypac tam ziemi a worki jesli jest dookola sporo drzew[dosc blisko] itp. Chwasty powyrywac zeby nie zaberaly ziemi lub rosly w kupnej.
w lesie jest ph ok 5,5, a w polsce ok 55% ziem ma ponizej 5 do 4 ph..

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół