akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Uprawa w lesie

Wyszukiwarka Forumowa:

can_can

Well-known member
Buchów
0
Haha! Ja na oucie mam 5 c 99 i 1 skunk special i 1 ww x bb. Krzaki mam posadze dosłownie 3 m od głownej drogi przez moje miasteczko! krzackzi są ok 5 m od mojego domku2 Nikt tam nie zaglada bo strach tam iśc! HeHe! Zobacze co z tego będzie! Ale są tam te pie****one slimaki bez muszel, i mi juz wpiepszyły 3 skunk special, ale naszczescie wysypałem wokół krzaczków troty i za trotami popiół! I jak narazie żaden slimak sie nie przedostał! Pozdrawiam PeAcE
P.S. to moja 2 uprawa out w domu mam jeszcze boxa ale mam z nim problemy :pl: Hehe Peace

J

Jazzmad

Guest
eeeee w lesie to musisz uwazac przedewszystkim na grzybiarzy z rodziny "wiaderkowcy"
taki osobnik potrafi wyrzadzic spore spustoszenie w naszej uprawie......
a pozatym jak miejscowka jest nasloneczniona to spoko szoko

D

delete

Guest
w lesie za kwaśna gleba
za mało słońca
za wilgotno (pleśń, grzyb)
za zimno (wlesie zawsze jest chłodno jakoś)
Wilki
misie
jeszcze Ci coś zrobią : D
Odradzam...

Protektus

Well-known member
Buchów
0
can_can, powiedz mi czy twoje c99 pokazały już preflawery bo ja także mam cindrelki a preflawerów jak było nie widać tak nie widać cały czas. Pozdro

borsuk2216

Well-known member
Buchów
0
ja mam miejscowke w zagajniku za domem kumpla ;) i za**biscie rosna a jezeli chodzi o ziemie to wykopalem dolki i wsypalem po 20l uniwersalnej i wszystko jest ok, tylko wlasnie troche sie obawiam o tych grzybiarzy ale mam nadzieje ze bedzie luz:)

Wlodek

Member
Buchów
0
Dlatego lepiej znaleśc polanke, bo tam powsinogi nie chodzą chyba żeby sie wysikac albo cuś... (my chodzimy na polane do lasu na ognicho i pic xD hihi) i najlepiej w jakichś chebziach bo tam jak coś to nikt nie zauważy i wypiepszyc troszke chwastów na około miejśca na sadzenie, wykopac dołek i nasypac ziemi (jak kto che bo zawsze pH może sie zje**c i zawsze to więkzsa pewnośc i nie zaszkodzi :] ) i po zasadzeniu najlepiej na slimakim (jak są oczywiście) trociny wysypac ( jak macie to żwiry też można na wszelki wypadek) i wtedy te tłuste pozeracze grassu nie przejdą po tym, chyba, ze umieją lata albo podkopem.. pozdro

SMIESZNY1

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Mam miejscówke w lwsie ale obawiam sie ze bedzie tam za malo swiatła, bo niby Jest na niej widno i rosną tam wysokie roślinki ale czy to nie za mało. Narazie poszukuje miejscówki na przyszly rok. :joker:

franzPL

Well-known member
Buchów
1
ja mam miejscowke w lesie w szkolce lesnej gdzie rozna drzewka 1,5m ta szkolka jest ogrodzona wiec nikt tam nie chodzi ;) a druga miejscowka to nieurzytki za 2 lata beda tam cos budowac wiec sa tylko chwasty i 40 roslin passions #1 ;) pozdro

M

Marholt

Guest
Teraz w lesie jest troche lipa :sunny: leśniczy teraz czesto zgłaszają takie rzeczy, ostatnio czesto po lasach chodzą bo nagrody za to dostawają, mzoe nei wielkie ale kusi ich.

1

1tathc

Guest
maciekmarley, leśniki łażą zbierają i jarają:)jak znajdą zajepisty kszaczek to jest ich nagroda :thumright:

Ł

łogerro

Guest
maciekmarley napisał:
Teraz w lesie jest troche lipa :sunny: leśniczy teraz czesto zgłaszają takie rzeczy, ostatnio czesto po lasach chodzą bo nagrody za to dostawają, mzoe nei wielkie ale kusi ich.
ja na ich miejscu bym zostawił sobie taki krzaczek do żniw i sprzedał za kilkadziesiątkronie więcej niż za jakąś premię

G

gall112

Guest
to przy krzakach jakaś niska odmiana i nikt sie nie skapnie jeszcze jak bedzie to dalekoto pewniak

dlugi_as

Well-known member
Buchów
0
nieuzytki najlepsze, nikt nie lazi tam gdzie jest 1,5m wysokosci we chwastach, znam takie miejsca i zaluje ze tam nie wysadzilem kwiatkow, jak wysadzalem w innych miejscach, to na tych nieuzytkach chwasty byly male. Teraz jak patrze sa wysokie i super by kamuflowaly, a po drugie to nikt tam nie chodzi, bo nikomu sie nie chce, no i w ogole po co ?:)

Celtrun

Well-known member
Buchów
0
hmm... ja mam miejscówke w lesie, w zagajniku gdzie drzewka dochodzą max do 1 m wyskokości. Słońca jest dużo bo ile takie małe drzewka mogą zabrać, tym bardziej ze moje konopie uzupełniają braki w miejscach w których młode sosny uschły lub też zwiędły z innych powodów. Ziemia jest tam sucha więc rośliny mam w dużych czarnych workach na śmieci wypełnionych ziemią przywieznioną z pola na ktorym kapusta rosła. Ogólnie roslinki dobrze się mają. Czekam tylko na zbiór :jocolor:

Little_Grower

New member
Buchów
0
LoL Celturn niezly patent moze nikt nie zauwazy.. Powiem tak odrazdzam wam myślenia " Posadze przy drodze ludzie sa glupi pomysla se ze to siejka" :/ i wlasnie w taki sposob mozecie starcic 200 g :/

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół