• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Uprawiał konopie warte pół miliona złotych

Wyszukiwarka Forumowa:

Newsiak RSS

Well-known member
Buchów
0
Funkcjonariusze CBŚ zlikwidowali plantację konopi. Zabezpieczono 856 roślin, z których po wysuszeniu można byłoby uzyskać blisko 17 kg marihuany o czarnorynkowej wartości około pół miliona złotych. Plantator usłyszał już zarzuty, za co grozi mu kara do 8 lat więzienia. Póki co, decyzją sądu, 3 najbliższe miesiące spędzi w areszcie.

More...

unnamed

Well-known member
Buchów
0
marne te roślinki skoro po przeliczeniu z jednej wychodzi około 20 g :/

G

Gość

Guest
.

zawsze tak licza.jezeli nie ma jeszcze kwiatow (tak mi sie wydaje). mi tez tak policzyli:lol3:

G

Gość

Guest
a może to rusek ? :) podmokły trudno dostepny teren chociaz po zdjęciach nic nie widac ;)

Buchów
0
Zlapany mial 43 lata... a pomysly ruska sa na poziomie 15 latka :freak:

klocilbym sie co do patentow ruska kiedy ty zastanawiales sie jakie pestki sobie kupic na maj to chlopak juz zapie****al w okopach z butla gazowa i zniczami ;]
na poziomie 15latka? szczeze mowiac watpie <coolpalacz><coolpalacz>
rusek zapie****a przy tym ciezko a 15 latkowie niewiedza nawet co to jest dolomit ;]

MatkaBoskaNieDzielna

Well-known member
Weteran
Buchów
9
klocilbym sie co do patentow ruska kiedy ty zastanawiales sie jakie pestki sobie kupic na maj to chlopak juz zapie****al w okopach z butla gazowa i zniczami ;]
na poziomie 15latka? szczeze mowiac watpie <coolpalacz><coolpalacz>
rusek zapie****a przy tym ciezko a 15 latkowie niewiedza nawet co to jest dolomit ;]

No przypomina mi sie ta jego siatka na out :D. Ja wcale nie przecze ze co poniektore pomysly mial dobre ale czesto zaskakiwal czyms "niesamowitym". A to ze znal podstawy to chyba oczywiste jesli myslal o jakims plonie skoro zainwestowales troche hajsu i czasu w caly burdel. Byl by poprostu debilem jak by wczesniej sie nie wywiedzial jak najwiecej.

Estevez

Well-known member
Buchów
0
ku**a , może to i ruska zawineli, żeczywiście go nie ma juz jakiś czas, a pamiętam jak raz tam kiedys pisał , że sadzi ponad dwadzieścia lat, czyli rusek musi miec w granicach 40 lat, lipa jak ch*j..., jak to jego to szkoda chłopa , a w sumie widać tam automaty kwitnące - jesli mnie oko nie myli, a on miał całą armie tego

Ofy

Well-known member
Buchów
0
Ciekawe jak psy ustaliły właściciela plantacji... Czaili się na niego czy co?

MłodyP

Well-known member
Buchów
0
Ale mnie zastanawia w jaki sposób oni to udawadniają? wie ktoś?

D

delete

Guest
Ciekawe jak psy ustaliły właściciela plantacji... Czaili się na niego czy co?
Jeżeli zdjęcli odciski z sprzętu (widerko, szpadel) i były czyste to na bank się czaili.
Znam podobną historię ale na duża mniejszą skalę. Siedzieli w lesie aż grower się zjawił.

Itchy Trigger Finger

Well-known member
Buchów
0
był ktoś na forum (ale konto skasował po 2 tygo fotorelki)
i on miał ze 3 spoty i łacznie 2000 nasionek..
tylko fotki wtedy wczesne miał i pewnie nie da sie porównać

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół