• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Uprzejmie proszę o ocenę przypałowości

Wyszukiwarka Forumowa:

cumfiesta

Member
Buchów
0
:sunny: ja pie***le, trzymam dwa krzaki na balkonie - wydawało mi się, że nie ma opcji, żeby ktoś przyczaił, może nawet zbagatelizowałem możliwość przypału, ale dziś taka historia:

moja dziewczyna wychodzi na balkon gdzie stoją roślinki, a około 150 metrów od domu stoją psiaki :eek: mówi, że pogadali stojąc koło auta, a potem wydawało jej się, że patrzą wprost na mój balkon :pl: niemożliwe żeby stamtąd dostrzegli co rośnie gołym okiem, ale zastanawiam się czy mogli mieć tyle oleju w głowie żeby zerknąć przez lornetkę, lunetę czy inny teleskop i na tej podstawie dostać nakaz i wpaść na kawę jutro o 6 rano? nie bardzo mam gdzie kitrać te rośliny, dlatego waham się - utylizować? szkoda by było, bo już ślicznie pachną :( co byście zrobili?

juzek farmer

Well-known member
Buchów
0
ku**a jestes tumanem...
Jak sie boisz to wy***aj te rosliny na outa na kilka dni i ch*j..

Fidel Gastro

Stary wyjadacz cukierasków...
Weteran
Buchów
4
Lepiej sie pospiesz z tym outem bo bedziesz mial cumfieste na niebiesko na chacie :thumleft:

Kwiatek_Ban

Well-known member
Buchów
0
Jak jutro o 6 rano nie przyjdą to możesz dlaej uprawiać w spokoju.

Raf_rk

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Ja pierdzielę, co za ludzie... ważniejsze jest dla ciebie kilka krzaków czy nie mieć nasrane w kartotece?
Krzaki można posadzić za rok albo in zrobić, jak już się jest bezpiecznym. A nie zastanawiać się...
Jakbym miał najmniejszy cień podejrzenia, że coś jest nie tak - natychmiast wszystko w kibel i co najmniej na kilka miesięcy całkowicie zapominam o sadzeniu.

Ziołowy

Well-known member
Buchów
0
Dokładnie jak kolega wyżej masz jakieś podejrzenia wypie**** krzaki . !!!
Albo jeszcze w nocy gdzies na OUTa lub jak Ci nie jest szkoda to do kibla .
bo po co masz chodzic po sądach i mieć na***ane w kartotece

gette

Well-known member
Buchów
0
Mocno w to wątpię, żeby zwykłe uliczne pały miały peryskop na wyposażeniu. Podejrzewam, że Twojej kobiecie sie mogło to zwyczajnie wydawać. Zastanów sie sam o czym myślisz np jak mijasz psy i masz w kieszeni torbe zioła...

Tak, czy srak wrzucił bym planty w wielkie foliowe worki i wsadził gdzieś na out, szkoda przypału przez lenistwo.

420000000

Well-known member
Weteran
Buchów
2
A może mi ktos powiedzieć w jakim celu policjant bez powodu miałby gapić sie przez lornetke na Twój balkon?
Skoro gołym okiem nic nie widac to po ch*j ma patrzyć przez lornetke?
:pr:
lepiej zajmij się uprawa koperku.

cumfiesta

Member
Buchów
0
@unterunter: chodzi o to, że gdyby ktoś mnie podpie****ił, to po prostu by przyszli i zapukali, czy może jednak uciekli by się do takiej akcji? w życiu nie miałem do czynienia z pałami :eek:

420000000

Well-known member
Weteran
Buchów
2
To oczywiste że jak by Cie ktos podpie****ił nawet za to że na Twoim balkonie jest jedna roślina to automatycznie Ci przeszukają cały kwadrat od A do Z.

ZielonyPrzyjaciel

Well-known member
Buchów
0
moja dziewczyna wychodzi na balkon gdzie stoją roślinki, a około 150 metrów od domu stoją psiaki :eek: mówi, że pogadali stojąc koło auta, a potem wydawało jej się, że patrzą wprost na mój balkon niemożliwe żeby stamtąd dostrzegli co rośnie gołym okiem
Skoro stała Twoja panienka na balkonie to pewnie patrzyli się na nią niż na jakieś roślinki, bo ze 150 metrów to ciężko poznać co rośnie na balkonie. Chyba, że masz jakieś 2 metrowe maczugi.

StevieFG

Well-known member
Buchów
0
Nie masz jakiegos zaufanego sasiada do ktorego moglbys to przeniesc? Nie mozesz przeniesc tego do: ciotki/babki/wujka itp?

mjtox

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Dobra paranoja, musisz to przezwyciężyć albo skończ uprawiać bo się nerwicy dorobisz a nie suszu.
Kiedyś to jak jechałą suka albo kia po ulicy to skakało mi ciśnienie, ale teraz wiem że te fajtłapy w mundurach to są od drogówki i awantur rodzinnych, do poważniejszych spraw ich nawet nie dopuszczają bo zawsze coś spier***ą, zresztą większość z nich to lamusy co za 20 lat będą na emeryturze.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół