Wieczysty to jest tylko ojca odpoczynek w tym przypadku.Sklej silikonem wysokotemperaturowym. Wieczysta robota, może ojciec w piwnicy ma to kapkę weźmiesz za frajer XD
Witamy na haszyszu.Nie spodziewałem się, że to pytanie spowoduje takie zgorszenie.

Przykro z powodu taty, też nie mam, co nie przeszkadza mi toczyć beczki. Jak wyżej, deal with it, to forum dla kryminalistów XDWieczysty to jest tylko ojca odpoczynek w tym przypadku.
Nie spodziewałem się, że to pytanie spowoduje takie zgorszenie.
Proszę Cię, ja się nie przejmuje komentarzami z internetuPrzykro z powodu taty, też nie mam, co nie przeszkadza mi toczyć beczki. Jak wyżej, deal with it, to forum dla kryminalistów XD
Ja bym w takim razie wystawił po 5szt za te 25zł na jakims alledrogo xdProszę Cię, ja się nie przejmuje komentarzami z internetu
Wracając do tematu, zamówiłem oringi na AliExpress, jak przyjadą to dam znać czy są ok. Koszt 50szt. - 6,91zl. Rozmiar OD 8mm ID 6mm CS 1mm.
xD z ciebie, chciałem się dowiedzieć tylko czy ktoś wie gdzie kupić.xd a czym sie te oringi mogą róznic np od tych uzywanych w róznego tupu urzdzeniach? zapewne mozna dopasowac, wystrczy zmierzyc, wpisac w google i tyle, strasznie ubogie te umysły coraz bardziej na gotowe wszyscy liczą, kolejna sprawa to można sobie wydrukowac u jakiegos znajomego takie uszczeli na drukarce 3d z odpowiedniego materialu
raczej z Ciebie xd, bo az sie poświecilem i wpislem w google te uszczelki i sa w zestawach z innymi po 10zl, także życzę troche poradnosci.xD z ciebie, chciałem się dowiedzieć tylko czy ktoś wie gdzie kupić.
pfff technoligia druku 3d to juz nawet dzieci ogarniaja, nie jest to cos niezwykłego jak kiedys, drukarki są tanie, matariały teżJuż dzwonię do znajomego w NASA żeby mi wydrukował dwa oringi z Teflonu xD