zna ktos typka o nicku " chrupek13" bo mi jakies spie****one linki wysyla na pw , czyzby kolejny "zakamuflowany"?!l:
czy ty myslisz ze jestem idiota zeby otwierac linki na pw ja tylko ostrzegam innych i moze ktos tez dostal podobna wiadomosc od tego "klienta"to po co otwierasz linki które nie są forumowskie? odpisuje na twojego posta bo sam też dostałem od niego pw, ale nie wrzucił mi żadnych linków w wiadomości.
Ale może faktycznie to jakiś konfident partyzant
czy ty myslisz ze jestem idiota zeby otwierac linki na pw ja tylko ostrzegam innych i moze ktos tez dostal podobna wiadomosc od tego "klienta"dal mi link do jakiegos sklepu zebym mu pomogl wybrac box -podejrzane , czy sie myle?!
dokładnie gołabek, sporo osób ma teraz harvest to k***y neca na pw pytaniami, pilnowac sie panowie, a najlepiej nie odpowiadac na pw w czasie harvestu i nie klikac w podejrzane linki
policjanci w wielu wypadkach chca abys im pomóg i doradził w uprawie ale chca to zrobić na gg e-mailu czy innym czymś gdzie znajda twoje ip i powiaża z twoim kontem, albo dadza ci link w który ty klikniesz i beda mieli twoje ip, to moga wtedy dopie****ić tobie za uprawe jak cos znajda i za to ze pomagałes i doradzałeś komus,yyy ale np. na jakie pytania nie odpowiadać? Bo jak typek się pyta odnośnie uprawy, żeby mu pomóc, to człowiek ma nie odpowiadać, w czym tu jest "zła rzecz"? :zjarany: