• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Uwaga!!!czy zna ktos tego typa?

Wyszukiwarka Forumowa:

big skun

Banned
Buchów
0
zna ktos typka o nicku " chrupek13" bo mi jakies spie****one linki wysyla na pw , czyzby kolejny "zakamuflowany"?!:pl:

wilczyduch

Well-known member
Buchów
0
zna ktos typka o nicku " chrupek13" bo mi jakies spie****one linki wysyla na pw , czyzby kolejny "zakamuflowany"?!:pl:

to po co otwierasz linki które nie są forumowskie? odpisuje na twojego posta bo sam też dostałem od niego pw, ale nie wrzucił mi żadnych linków w wiadomości.
Ale może faktycznie to jakiś konfident partyzant

big skun

Banned
Buchów
0
to po co otwierasz linki które nie są forumowskie? odpisuje na twojego posta bo sam też dostałem od niego pw, ale nie wrzucił mi żadnych linków w wiadomości.
Ale może faktycznie to jakiś konfident partyzant
czy ty myslisz ze jestem idiota zeby otwierac linki na pw ja tylko ostrzegam innych i moze ktos tez dostal podobna wiadomosc od tego "klienta":bball:dal mi link do jakiegos sklepu zebym mu pomogl wybrac box -podejrzane , czy sie myle?!

wilczyduch

Well-known member
Buchów
0
czy ty myslisz ze jestem idiota zeby otwierac linki na pw ja tylko ostrzegam innych i moze ktos tez dostal podobna wiadomosc od tego "klienta":bball:dal mi link do jakiegos sklepu zebym mu pomogl wybrac box -podejrzane , czy sie myle?!

jak nie otworzyłeś to spoko. Mnie też podpytywał o uprawę i setup, ale odesłałem go do wikipedi. Czy podejrzane cięzko powiedzieć, może faktycznie jakiś nowicjusz, albo niebieski konspirant. Na pewno lepiej dmuchać na zimne
:bball:

S

Synek z zawodu

Guest
jeżeli nieznani userzy wysyłają wam podejrzane wiadomości możecie je raportować do administracji. My się już zajmiemy takim delikwentem ;]

big skun

Banned
Buchów
0
no to prosilbym o zajecie sie ta sprawa i z gory dziekuje bo wadomo jak jest i czym ryzykujemy .

C

Cweluch

Guest
je**c k***y....nie jeden taki juz dzis 2-ga afera... trzymac sie zasad, bo po to sa i bedzie dobrze...

Mr.salvia

Well-known member
Buchów
0
dokładnie gołabek, sporo osób ma teraz harvest to k***y neca na pw pytaniami, pilnowac sie panowie, a najlepiej nie odpowiadac na pw w czasie harvestu i nie klikac w podejrzane linki

Justi

Well-known member
Buchów
0
dokładnie gołabek, sporo osób ma teraz harvest to k***y neca na pw pytaniami, pilnowac sie panowie, a najlepiej nie odpowiadac na pw w czasie harvestu i nie klikac w podejrzane linki

yyy ale np. na jakie pytania nie odpowiadać? Bo jak typek się pyta odnośnie uprawy, żeby mu pomóc, to człowiek ma nie odpowiadać, w czym tu jest "zła rzecz"? :zjarany:

Mr.salvia

Well-known member
Buchów
0
yyy ale np. na jakie pytania nie odpowiadać? Bo jak typek się pyta odnośnie uprawy, żeby mu pomóc, to człowiek ma nie odpowiadać, w czym tu jest "zła rzecz"? :zjarany:
policjanci w wielu wypadkach chca abys im pomóg i doradził w uprawie ale chca to zrobić na gg e-mailu czy innym czymś gdzie znajda twoje ip i powiaża z twoim kontem, albo dadza ci link w który ty klikniesz i beda mieli twoje ip, to moga wtedy dopie****ić tobie za uprawe jak cos znajda i za to ze pomagałes i doradzałeś komus,
a jeszcze teraz jest czas harvestu wiec pieski wiedza ze mozna miec wtedy cos na chacie i zwieksza sie prawdopodobieństwo że kogos złapia.
Zawsze dziwnym trafem to miedzy wrześniem a listopadem miałem sporo pw o doradzanie alb sprzedaz suszu które zawsze olewałem bo nienawidze "niebieskich tirówek"
wiesz o co chodzi?? troche na***any jestem wiec moze niejasno napisałem

Justi

Well-known member
Buchów
0
Wiem o co chodzi :) Ale ja w innym kontekście zrozumiałem Twoją pierwszą wypowiedź w tym temacie... Chodziło mi o to, że same odpowiadanie na pw, normalnie zwykłe to zła rzecz... Nie wiem czemu tak pomyślałem heh :pl:.
Po prostu na pw takie jak typo chciał się zapytać, to przecież to nic złego odpowiedź i oświecić go, iż np. "jak nie wyrwiesz męskiego, to Ci zapyli jak otworzy jajeczka" i to wszystko :)

A o klikanie w nie znane linki, czy inne pierdółki, typu rozmowa gg, mail. To wiadomo ! I KAŻDY POWINIEN TO WIEDZIEĆ ! :)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół