• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Uwaga na Helikoptery!!!

Wyszukiwarka Forumowa:

nielatol

Well-known member
Buchów
2
Panowie i panie outdoorowcy nie zebym straszyl,ale w moim wojewodztwie dzialaja firmy ktore malymi helikopterami z zainstalowanymi kamerami oblatuja linie wysokiego napiecia i monitoruja uszkodzenia wyznaczaja elementy do konserwacji itp, mam kolege w energa i pokazal mi fotki - powiem szczerze ze jakosc niesamowita widac wszystko - radze nie sadzic w bliskiej odleglosc drutow wysokiego napiecia itp, niby to tylko do dyspozycji energi ale jest tyle fotorelacji outdoor i kto wie czy psiarskie tez tego nie ogladaja albo jakis elektryk blantoholik nie poniesie wam krzewow :) link do jednej z firm akurat nie z mojego rejonu ale widze ze w polsce to juz dziala

Nasza oferta:

Wykonywanie zdjęć lotniczych z wysokości do ~300m,
Nagrywanie ujęć filmowych w jakości HD,
Przenoszenie i zrzut ładunków o wadze do ~7kg na odległość do ~600m,
Przeciąganie linek pilotujących na odległość do ~350m,

http://www.helistudio.pl/#

D

delete

Guest
Moim zdaniem nie ma co siac paniki, kto by chciał przeglądać dziesiątki tysięcy kilometrów drutów. monitoruja pewnie potencjalne uszkodzenia, wysokośc drzew pod liniami etc. To jak szukanie igły w stogu siana.

Stunti1991

Well-known member
Buchów
2
Bez obaw...
ostatnio jadę na spota patrze a nad nim helikopter leci jeszcze "Policja" widziałem bo nisko leciał :freak2:

vobis

Well-known member
Buchów
0
Wczoraj też widziałem helikopter nad spotem, przelatywał, nie wiem jaki bo się skitrałem szybko

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół