akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Uwaga na konfidenta

Wyszukiwarka Forumowa:

Bili Joe

New member
Buchów
1
Uwaga na konfidenta w woj zachodniopomorskim, wyszukuje konopie a później obserwuje, zakłada fotopułapki i donosi na policje, miałem tak 2 lata temu, obserwował mnie przez 5 miesięcy a teraz wiem, że on tak robi ze wszystkimi, to chyba jego hobby albo sposób na kilka złotych, bo nie wiem po co innego on by to czynił. Może ktoś go będzie kojarzył, to niech lepiej uważa, jego ksywa to ocet a imie i nazwisko , to (EDIT MOD:RODO). W 2014 roku też mnie sprzedał i miałem nieprzyjemności przez tego gada.

Ostatnią edycję dokonał moderator:

NaGruboOgrodnik

Well-known member
Buchów
15
Widocznie tam w zachodniopomorskim słabo ukrywacie swoje spoty skoro byle gamoń je namierza.......

ceu

Well-known member
Weteran
Buchów
1,924
Odznaki
1
Widocznie tam w zachodniopomorskim słabo ukrywacie swoje spoty skoro byle gamoń je namierza.......
Mordo. W czasach dronów ciężko o bezpiecznego spota. A co do konfidenta...przecież wiadomo po co to robi. Dla hajsu i ochrony. No chyba że dla przyjemności. Też za łebka chcieli ze mnie konfidenta zrobić. ,,Dasz nam informację to my Ci zapłacimy".

NaGruboOgrodnik

Well-known member
Buchów
15
To może kominiara i dać gościowi wiadomość że to nie fajne jest co robi...skoro wiesz kto to.....

Co do dronow miałem kiedyś taką akcję że podlewam 10 sztuk auto a tu słyszę że coś leci ale dałem szusa w krzaki i non problemo

Jeremi

Well-known member
Buchów
588
Ja ostatnio miałem schize jak ktoś coś ciął w lesie Piła albo ktoś jechał skuterem kilka set metrow ode mnie i dźwięk jak dron był a patrzę w górę a tam ptak wolno leci mi nad głową xd
Gacie pełne
Oczywiście na spocie xd

Bili Joe

New member
Buchów
1
Chodzi o to że ten typek śledził każdy mój krok razem ze swoją śmieszną ekipką a przed ścinką to czatowali dzień i noc aż przyniose krzaki do suszenia, strasznie dużo czasu stracił i gówno mu to dało i słyszałem jeszcze jak gadał w nocy, że nawet jak po to nie pójde to i tak zadzwoni na policje i nakłamie i zamkną mnie tak i tak a wiem, że ten typ sam handluje różnymi rzeczami, może się bał że straci na mnie pięniądze ale ja nic nie sprzedaje...

TommySkunk

Member
Buchów
11
Znałem podobnego złodzieja w okolicy ale został złapany i do lasu ktoś mu wytłumaczył że to nie ładnie z tego co słyszałem hee

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół