• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Uwaga na złodziei k***y

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.

kurczaczek699

Member
Buchów
0
Pisze to tutaj żeby się wyżalić, mianowicie jakaś ku**a skradła mi 9 Auto Blueberry i 4 Gnomo Automatic. Mam nadzieje że to przeczyta, uważam że ukraść komuś krzaki to szczyt kurestwa.
Mam nadzieje że go złapią psy z tymi krzakami i go tak przeruchają w dupsko w pudle że nigdy na konopie nie spojrzy. Jak nie potraficie sami zająć się uprawą tylko okradać ludzi ... szczyt nieprzyzwoitości.

Pisze to żeby przestrzec innych żeby zaminowali miejsce którym można wejść na spota, nie wiem sidła pozastawiajcie na te k***y niemiłe.

Kundel Bury

Member
Buchów
0
Lepiej było te roślinki po różnych spotach porozstawiać ,
wiele więcej ze wszystkim zabawy ale potem
gdy !!!Pfu ,Pfu!!! coś się wydarzy to nie bd trzeba sobie pluć w twarz .

Ale fakt pod***ać coś co chodowało się od ziarenka ,
opiekowało się tym i troszczyło to naprawdę kur***wo a raczej jego szczyt .
Moja jedna dziewczynka to oczko w głowie <lol>
I mam kurcze myśli ,że też mi ją ktoś podpier****

Normalnie wziąć i na takich wścibskich chamów pułapki
porozstawiać i to takie by im nogi z dupy powyrywało :zjarany:

G

Gość

Guest
I dlatego w tym roku zabezpieczyłem się. Aktualnie posiadam 4 spoty po 20 krzaków na każdym. Trochę muszę latać za tym i dużo czasu to zajmuje, ale ta praca nie pójdzie na marne. Co jak co, ale nienawidzę 3 grup społecznych: Gwałcicieli, pedofilów i złodziejów. Ci ostatni mnie ku**a do szału doprowadzają, brudasy jedne do pracy się nie wezmą, tylko cudze podpie****ają. O krzaki się nie bój, ktoś odpłaci mu pięknym za nadobne. Na Twoim miejscu oczyścił bym miejscówkę, ze wszystkich Twoich rzeczy. Nie wiadomo kto to za***ał. Może suki albo coś w tym stylu. Najlepiej jak by to wyglądało, że o uprawie nic nie wiesz. Do następnego roku, chyba że pokusisz się o AF :smokee:

Samar

Well-known member
Buchów
0
życzysz komuś pudła ? jesteś parówą ***aną los cię tak wynagrodził frajerze CHWDP !!

marcysia

Well-known member
Buchów
0
jak sobie poscieliles tak sie wyspisz mogles schowac lepiej krzaki a jak chcesz sie wyzalic to do rozmow w toku idz

Zielarz2

Well-known member
Buchów
0
życzysz komuś pudła ? jesteś parówą ***aną los cię tak wynagrodził frajerze CHWDP !!

jakby tobie za***ali tez bys mu zyczyl pozatym zlodzieje powinli siedziec ... a ty widac ze masz 16 lat i chu*a wiesz jp jp a jak psy podejda to pewnie w pampersie grubo sie robi policja musi byc debilu bo bys z domu nie wyszedl ale niech sie zajmuja czym pozyteczym o to chodzi z chwdp a nie ze ma pollicji wogole nie byc ... zlodzieje to k***y i nalezy im sie odsiadka jakbys sie poczul jakby ci ktos fure albo chate o***al ?? tez bys powiedzial chwdp pie***le nie dzwonie po nich niech sie ktos cieszy ???? dorosnij chlopcze ...

wiec jesli juz ktos tu jest parowa to ty ....

Samar

Well-known member
Buchów
0
miałem nie odpisywać ... Człowieku chu*a wiesz o mnie o moim wieku i moich zasadach ja to nawet wrogowi nie życzę więzienia nie będę ci się tłuamczył ile miałem wyroków i za co, znam te k***y na wylot i nimi gardzę tak jak tobą. nie szufladkuję ludzi w sposób w który ty to robisz złodziej to już kryminalista zły człowiek, bo wiem jaki los na niektórych spada i jak niektórzy sobie radzą. Bo w wielu przypadkach taki "złodziej" mimo że kradnie okazuje więcej zrozumienia i jest bardziej pomocny niż taka ku**a jak ty. Oczywiście nie popieram kradzieży sam nie kradnę ale to rozumiem jedni z tego wyrastają inni nie a to że ty jesteś zarobionym lamusem który sadzi konopie dlatego bo dil ci wypie****ał wała na każdym koku to nie moja sprawa i lecz kompleksy gdzie indziej i odpie**** się od mojej opinii CHWDP

Pan Zielony

Well-known member
Buchów
0
Po 1 co innego jak ktoś kradnie bo nie ma innej opcji by przeżyć , a co innego jak podpie****a po chamsku coś w co ładuje się nakłady pięniędzy pracy itd...

Po 2 policja nie może być uogólniana gwałcicieli i morderców ktoś musi łapać... lecz policjant to tez człowiek jeden jest pie****niety i zgarnia dzieciaki na ulicy za słonecznik a inny jak pijesz piwo to powie bys tylko puszki po sobie pozbierał wię c nie można wszystkich tak samo określać bo nieraz trafiłem na k***y które mnie trzepały bo papierosa na ulicy paliłem, a nieraz podeszli i se pogadaliśmy pośmialiśmy i na tym koniec praca jak praca a ludzie są różni...

gdyby wszyscy oceniali jak pan od HWDP to każdy poza granicami Polaków by omijał bo niemało o nas stereotypów<coolpalacz>

S

Synek z zawodu

Guest
Zamykam tą bezsensowną dyskusję , temat zresztą z dupy wzięty . I niepotrzebne spinki zaczynają się robić .

Do autora tematu :

Chłopie jak ty chcesz outdorowców przestrzec przed złodziejami ?! Przecież uprawianie maryhy na spotach wiąże się właśnie z takim ryzykiem . Masz 2 podstawowe zagrożenia - złodzieje oraz milicja <coolpalacz>

Przecież nikt nie będzie drutem kolczastym odgradzać swojego "tajnego" spota ... :freak:

pozdrawiam

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół