akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

V-Tac DIY|0,36m2|Styl Bokashi: postawa automatyczna ~~Pięć biomów~~

Wyszukiwarka Forumowa:

Beasto

Ujarany cały dzień
Weteran
Buchów
11,937
Odznaki
10
A weź, nie cierpię zielonych ogórków - od smaku po zapach - więc używanie ich do wyciągania skoczogonków nie było dla mnie przyjemne. Na pewno nie będę ich uprawiał. Ale jarmuż przeszedł mi przez myśl niedawno xD

BetonowyDaniel

Nie wiem. Nie umiem. Nie znam się.
Buchów
4,935
Odznaki
8
Myślałem, że to ja nie umiem w automaty xD

Tak czy inaczej - brawa za wytrwałość i dociągnięcie do końca :)

slow burn

HPS 250
Weteran
Buchów
1,499
Odznaki
1
A weź, nie cierpię zielonych ogórków - od smaku po zapach - więc używanie ich do wyciągania skoczogonków nie było dla mnie przyjemne. Na pewno nie będę ich uprawiał. Ale jarmuż przeszedł mi przez myśl niedawno xD
Czyli kultowa kanapka z maslem i ogorkiem odpada? nawet na bogato z maslem i pasztetem i ogorkiem tez nie? O panie nie wiesz ile tracisz:)

Beasto

Ujarany cały dzień
Weteran
Buchów
11,937
Odznaki
10
Jestem fanem ogórków konserwowych i lubię zupę ogórkową, ale świeżych szczerze nie cierpię xD

BetonowyDaniel

Nie wiem. Nie umiem. Nie znam się.
Buchów
4,935
Odznaki
8
Czyli kultowa kanapka z maslem i ogorkiem odpada? nawet na bogato z maslem i pasztetem i ogorkiem tez nie? O panie nie wiesz ile tracisz:)
bez soli to ch*j a nie kanapka xD

Jestem fanem ogórków konserwowych i lubię zupę ogórkową, ale świeżych szczerze nie cierpię xD
nie znasz się xD

Zapraszam do komentowania moich auto w tym roku :) Raczej porosną większe niż Twoje :p

No offence bro ;)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół