• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Vapa do Turcji ?

Wyszukiwarka Forumowa:

kondzior

New member
Buchów
0
Siemanko wszystkim :) niedługo wybieram się do Turcji (Antalya) , i zastanawiam się czy na lotnisku mógłby być problem gdybym w bagażu podręcznym przewoził vapa THC bez żadnych oznaczeń MJ ? Może ktoś już woził ze sobą vapy samolotem? Proszę podzielcie się informacjami :)

Eko

997
Weteran
Buchów
22,781
Odznaki
13
Zależy kiedy będziesz lecieć, podaj datę to ci powiem czy mozesz

Eko

997
Weteran
Buchów
22,781
Odznaki
13
Nie, ale donosicielem. No to tak samo jak z tym twoim vapkiem, czy będzie miał oznaczenia czy nie, mogą się przyj***ć a nie muszą, mogą ci jeszcze przemyt do***ac a nie muszą, i co to ma za znaczenie?

Jak można być tak głupim i nie próbować chodz trochę da sobie zdrowego rozsądku, i dla własnego spokoju nie pchać się w gowno dla paru buchow bo się będziesz trząść? Jak ćpun bez hery?

Nie jest legalne podróżowanie do Turcji z medyczną marihuaną, ponieważ Turcja wciąż traktuje marihuanę jako nielegalną substancję. Turcja ma bardzo restrykcyjne przepisy dotyczące narkotyków, a w przypadku posiadania lub handlu nimi grozi surowa kara, nawet dożywocie.

neurofan

Well-known grower
Buchów
3,678
Odznaki
4
Jak nie będziesz sral po gaciach jakbyś miał kokony w bebechach to normalnie idziesz i przy sobie jak fajka elektryczna

nygus82

New member
Buchów
0
Jak nie będziesz sral po gaciach jakbyś miał kokony w bebechach to normalnie idziesz i przy sobie jak fajka elektryczna
Siema. Właśnie też tak myślę. Wybieram się na Majorkę w lutym. Mam vapka Runtz Lilly i chyba normalnie na kieszeni z nim sobie przejdę. Na rentgenie myślę, że nie do zweryfikowania, że to olejek thc, chyba że jest inaczej to mnie poprawcie. Ewentualnie myślałem żeby coś tym olejkiem nasączyć, bo mam jednego uszkodzonego pena z całym zbiornikiem. Jakieś tips&trics? pozdrawiam

Alfons

Well-known member
Buchów
279
Jak chcesz ryzykować to próbuj...
Byłem na Majorce w październiku i bez problemu dostępne jaranie to po co kombinować.

Śmieszek420

World Wide Weed
Obsługa forum
Moderator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
8,618
Odznaki
5
Jak chcesz ryzykować to próbuj...
Byłem na Majorce w październiku i bez problemu dostępne jaranie to po co kombinować.
Majorka gdzie są cannabis cluby a Turcja gdzie jest nielegal w ch*j to chyba spora różnica 😂

Alfons

Well-known member
Buchów
279
Tak chodziło o Majorkę zapomniałem dodać cytat.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół