akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Vivosun 0.2m SmartGrow Jack Herrer

Wyszukiwarka Forumowa:

Papa_Grow

Well-known member
Buchów
1,004
A więc tak wczoraj wyszedł z Ziemi Jack Herrer od Seedsmana, będę go robił na nawozach BCN od Hindusów 🫣
Ziemia to Batmix od Plagrona, donica 11l.
Teraz temperatura ustawiona na 28 stopni 85rh. Roślina będzie tylko wyginana zero toppingow, szybkie zapełnienie dołu i przełączam na 12/12
IMG_8822.jpg

Papa_Grow

Well-known member
Buchów
1,004
A jeżeli ktoś jest tu pierwszy raz? nie chce mi się teraz iść kopać po zakończonych, żeby znaleźć kilka informacji o metrażu, zwykłe kopiuj, wklej wystarcza

Vivosun 0.2m SmartGrow czy takiej informacji nie ma?​

Z4R0

Well-known member
Buchów
655
Pewnie update-u nie bedzie ale jakbys zawital to napisz mi, chcialem sie o boxa dopytac. Dzieki

Eko

997
Weteran
Buchów
24,551
Odznaki
13
Pewnie update-u nie bedzie ale jakbys zawital to napisz mi, chcialem sie o boxa dopytac. Dzieki
To napisz do niego na ista albo discordzie ale może bd musiał dać donejty za to

_LALUŚ_

NIE LICZ NA FARTA ^^ Rekord 1,55G/W
Weteran
Buchów
11,068
Odznaki
9
@Z4R0
Można podpytać każdego, nie tylko on się zna tak myślę.

Z4R0

Well-known member
Buchów
655
@Z4R0
Można podpytać każdego, nie tylko on się zna tak myślę.
Racja choc to jedyna osoba na forum ktora widzialem z tym boxem. Nigdzie nie moglem znalezc info w jaki sposob jest ogrzewany ten namiot, czy ma wbudowany jakis podgrzewacz czy dziala to bardziej pasywnie rozprowadzajac cieplo od ledow. Kminie jak tu sensownie uprawiac jedna roslinke w chlodnej piwnicy. Wiem ze sa rozne opcje takie jak te tuby grzewcze z termostatem itd ale rozkminiam wszystkie opcje.

_LALUŚ_

Weteran
Buchów
11,068
Odznaki
9
Tak jak eko napisał kontakt prywatny wchodzi w grę poza forum #

druh nabuhah

jak moge to pomoge
Buchów
9,494
Odznaki
11
Chyba regulamin jasno mowi zeby podawac setup itd + w kazdym poscie oznaczac ktory to dzien z rozroznieniem na WEG/IND/FLO i to mnie wkurza za ludzie tego nie robia... Widze ze tylko ja i kilka innych osob stosuje sie do regulaminu

_LALUŚ_

Weteran
Buchów
11,068
Odznaki
9
Chyba regulamin jasno mowi zeby podawac setup itd + w kazdym poscie oznaczac ktory to dzien z rozroznieniem na WEG/IND/FLO i to mnie wkurza za ludzie tego nie robia... Widze ze tylko ja i kilka innych osob stosuje sie do regulaminu
Jaki porządny ":) a ja to nie podaje może. xd

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół