• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Wątpliwości co do płci

Wyszukiwarka Forumowa:

nerwus94

Active member
Buchów
0
Witam. ostatnio zakwitla mi siejka przed domem, i jest to kobietka, lecz druga ma opory, i nie pokazuje jeszcze plci, lecz zaniepokoilo mnie to co zobaczylem, a mianowicie boje sie ze bedzie to facet, i nie wiem, czy jest sens jeszcze to trzymac, bo moze zapylic mi dziewczynke. Pordźcie co mam robic, i czy tu cos juz widać
:pl:
DSCN4425.JPG

DSCN4424.JPG

DSCN4423.JPG

Damon

Well-known member
Buchów
0
preflowery widać :D o ile się nie mylę ;P

nerwus94

Active member
Buchów
0
mam nadzieje, bo wygladało to podejrzanie :p dzięki wam :D

bolczer

Well-known member
Buchów
0
na 1 i 2 zdjeciu nic nie widac a co do 3 pewny nie jestem troche cierpliwosci i bediesz wiedzial czy babka to bedzie. a co do ziomkow wyzej to nie wiem na jakiej podstawie powiedzieli ze perflowery widza musza miec lupe w oczach.

pozdro

pablitos

Well-known member
Buchów
0
Gdzie ty tam widzisz jaja?bo jestem w ch*j ciekaw...

to otwórz oczy jak nie widzisz

na tym etapie wzrostu zaraz zaczną obwisać, a po drugie tak dla ciekawości powiem, że żeńskie szyszki nigdy nie rosną obok siebie tylko delikatnie jedna nad drugą po przeciwnych stronach

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół