akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

W czecahch legalna czy nie??

Wyszukiwarka Forumowa:

gronek

Well-known member
Buchów
15
No nie ma tam legalizacji, ale nie karalne jest posiadanie małych ilości tylko rekwirowane z tego co słyszałem

Czyli jest tam depenalizacja. :spalony: I powiem Wam jeszcze (co niektorzy pewnie wiedza) ze do konca listopada ma powstac nowy projekt ustawy przeciw dzialaniu narkomanii... mozliwe ze u nas tez bedzie depenalizacja... Chociaz pewnie za rzadow Kaczora Tłustego to niemozliwe :pl:

eMdeeM

Well-known member
Weteran
Buchów
15
Chociaz pewnie za rzadow Kaczora Tłustego to niemozliwe
jakiego ku**a tlustego kaczora ?

zal mi wszystkich ktorzy glosowali na tuska, teraz pisza ze wszsytko wina kaczynskich...pff tusk reklamował sie jako liberał, w dzisiejszej polsce nie widze wogole liberalizmu oprocz prywatyzacji zeby moigli ci z gory zarobic mln ....................

G

Gość

Guest
Spokojnie - to chyba nie temat o upodobaniach politycznych.

No właśnie - jest w końcu legalne czy nie ?

donphan

Well-known member
Buchów
0
Słyszałem że jest legalna, pisze nawet na wikipedii. Znalazłem nawet coffeshop w Ostravie!

thCmodEoN

Member
Buchów
0
Oczywiście, ze jest legalne w Czechach, ale jeszcze slabo rozwiniete. Coffiki sa glownie w duzych miastach, ale mysle, ze za pare lat to ruszy mocniej, a moze i juz niedlugo. :):)<joint>

Szczepan

Well-known member
Buchów
6
Czechy śmiechy

Jesteście pewnie ,że w Czechach jest legalizacja?Możecie przedstawić jakiś dowód.Jeśli ktoś był jak to wygląda od strony praktycznej(ile , za ile ,gdzie).

thCmodEoN

Member
Buchów
0
Jesteśmy pewni. Nie powiem ci gdzie sa coffiki, bo jeszcze nie bylem ale jak juz pisalem w tych wiekszych miastach.

Atanazy Bazakbal

Well-known member
Weteran
Buchów
12
Ktoś jakiś czas temu pisał że kofiki owszem są, ale żeby tam coś kupić(z palenia) to opcji nie ma, ale jak przyniesiesz własne, bo lubisz palić w tłumie ludzsi to już inna historia. Pewnie jak jesteś Czechem i wszystkich znasz to wiesz że Pepa albo Bohus jest dilerem a oni wiedzą że Ty jesteś swojak i Ci sprzedadzą. A tak ponoć barmanka leci w głupa i nikt nie chce nikomu nic sprzedawać. Chodziło o kofik w Ostrawie i tym się tylko interesowałem bo miewam tam blisko, ale po tym co przeczytalem odpuscilem sobie:(:( Oczywiście jakby coś się zmieniło to dawajcie znać!!!

Tazio

Ostatnia edycja:

Atanazy Bazakbal

Well-known member
Weteran
Buchów
12
Czy wujaszek jakoś obala moją tezę?:) A tak na poważnie, jeśli jest ktoś z naszych kto był i kupił(podkreślam kupił) najlepiej od barmana, albo poprostu bez stresu od jakiegos Pepika, niech da znać. Apelujemy. Może nawet zorganizuje jakiś forumowy wyjazd hipisowskim ogórkiem:):)

glinka

Well-known member
Weteran
Buchów
15
Czy wujaszek jakoś obala moją tezę?:) A tak na poważnie, jeśli jest ktoś z naszych kto był i kupił(podkreślam kupił) najlepiej od barmana, albo poprostu bez stresu od jakiegos Pepika, niech da znać.

Od pepika jeszcze uwieże, ale to i tak na przypał musiało poleciec.
W ŻADNYM SKLEPIE W CZECHACH NIE KUPISZ LEGALNIE TRAWY !
Może i kupisz od barmana (znajomego czy też nie) ale na zasadzie :
tursyta - dealer
Niema w Czechach sklepu gdzie legalnie dostaniesz towar.
Może i państwo ( sądy i policja ) bardziej (niz w polsce) przymykają oko
na małolatów mających 0,1g ale pozatym nic sie nie zmieniło.

Ostatnia edycja:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół