akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Wakacje 2012 Amsterdam

Wyszukiwarka Forumowa:

mordisek

Well-known member
Buchów
0
Autostopem nigdy nie podróżowałem i nie wiem jak to wyjdzie .

Szukam szukam ale nic nie moge znaleść ani wymyślić .

Troche sie obawiam że te wakacje będą nie ciekawe

Stal.in

4:19 I'M PROACTIVE
Weteran
Buchów
9
Ja wlasnie bym bulldoga nie polecal, tylko mniejsze coffy np. Grea area na herengrachcie. Ludzkie ceny, a nie duze hajsy za też nie rewelacyjne wielce palenie

[4fun]

Well-known member
Buchów
0
ceny nie różnią się jakoś drastycznie, jakość palenia wszędzie też podobna... 1 euro na gramie nie wydaje mi się dużą różnicą a nie widziałem jeszcze większej różnicy w cenie ;)

[4fun]

Well-known member
Buchów
0
na ten moment nie wiem, w przyszłym tygodniu pracuję tylko poniedziałek i wtorek, zastanawiam się nad skoczeniem do PL na weekend ;)

Anyaaa

Well-known member
Buchów
0
no to może i ja coś napiszę. Wyjeżdzamy z chłopakiem do amsterdamu w dniach 7-16 sierpnia a w sumie to lecimy za bilety wyszło nam 540 złotych..niestety lecimy do eindhoven.. do amsterdamu zamierzamy sie dostać stopem. i pierwsze pytanie w którym miejscu jest się najlepiej ustawić zeby złapać stopa? mamy zamiar spać na polu namiotowym (campingzeeburg) tu jest kolejne moje pytanie w związku ze opłata za bagaż dodatkowy jest droga i jedziemy tylko z podręcznym to na miejscu bedziemy musieli kupic namiot gdzie możemy go najtaniej dostać w jakimś konkretnie sklepie. i jest też taki problem ze w Eindhoven lądujemy o 17.05 i zanim się dostaniemy do amsterdamu moze trochę zająć i żeby jakiś sklep byl otwarty jeszcze :D ew gdyby jakiś forumowicz który mieszka w amsterdamie i byłby w stanie nas poratować i pożyczyc chociaż na jedną noc namiot :D albo na te 9 nocy za jakąś opłatą ;) bo niestety namiotu też z sobą nie weźmiemy do domu. na pewno byłoby miło gdyby ktoś podał nazwy koffików które są mniej znane a warte zobaczenia ;) byłoby miło się oczywiście z kimś spotkać na miejscu ;)

Stal.in

4:19 I'M PROACTIVE
Weteran
Buchów
9
Grea area, sevilla(bo polski lub polska obsluga), new times i wiele innych gusta gusciki w blues brothers też polki pracuja, namiotu nie mam, pomoc oczywiscie jakoś mogę, jak zanjde czas skocze do lidla bo ponoc tanie namioty sa w promocji

Haze State of Mind

Well-known member
Buchów
0
Gdzieś to już wrzucałem, ale podam jeszcze raz:

http://www.coffeeshopmenus.org/CoffeeshopMenus.htm
http://coffeeshopdirect.info/viewforum.php?f=5

Zdjęcia menu z kofików z cenami sortu i forum na którym są dość aktualne informacje nt. kofików - gdzie dobre jaranie, cena, a gdzie.

W/g mnie ceny różnią się i to dość znacząco, tak samo jakość. Najlepiej poczytać na tym forum i zobaczyć, które w tym momencie mają dobre jaranie.

Odradzam Green House, Barney's i ulokowane w Red Light District - drogo, a jakość nie powala.

Anyaaa

Well-known member
Buchów
0
Grea area, sevilla(bo polski lub polska obsluga), new times i wiele innych gusta gusciki w blues brothers też polki pracuja, namiotu nie mam, pomoc oczywiscie jakoś mogę, jak zanjde czas skocze do lidla bo ponoc tanie namioty sa w promocji

na pewno do nich zajrzymy. patrzałam na stronę lidla holenderskiego i niestety nie widzialam namiotów ale jeżeli miałbyś okazję zerknąć w sklepie to by było bardzo miło ;)

Gdzieś to już wrzucałem, ale podam jeszcze raz:

http://www.coffeeshopmenus.org/CoffeeshopMenus.htm
http://coffeeshopdirect.info/viewforum.php?f=5

Zdjęcia menu z kofików z cenami sortu i forum na którym są dość aktualne informacje nt. kofików - gdzie dobre jaranie, cena, a gdzie.

W/g mnie ceny różnią się i to dość znacząco, tak samo jakość. Najlepiej poczytać na tym forum i zobaczyć, które w tym momencie mają dobre jaranie.

Odradzam Green House, Barney's i ulokowane w Red Light District - drogo, a jakość nie powala.
dziękuje stronkę już kiedyś widziałam ;) ale przyda się przejrzeć jeszcze raz przed wyjazdem. tak wiem zdaję sobie sprawę że w centrum miasta bedzie drożej i jakościowo srednio dlatego stałych bywalców chciałam się podpytać o jakieś uboczne klimatyczne coffyy z dobrym stuffem :bounce:

no to z innej beczki.. czy orientuje się ktoś czy i gdzie mozna jeszcze dostać gdzieś grzybki wiem że nie są nielegalne ale widziałam nawet gdzieś tu wpis na forum ze się da załatwić :D

franek kimono

Well-known member
Buchów
0
bez problemu dostaniesz grzybki w amsterdamie niedaleko central stacion sa cena w zależ:jaraczz:nosci od wagi i mocy około 20 euro

Anyaaa

Well-known member
Buchów
0
bez problemu dostaniesz grzybki w amsterdamie niedaleko central stacion sa cena w zależ:jaraczz:nosci od wagi i mocy około 20 euro

czyli rozumiem ze mam w tej okolicy chodzić i pytać? :sunny:

niestety jestem zmuszona powtórzyc swoje poprzednie pytanie.. otóż wyszła sprawa z namiotem przewieźć nie możemy a w holandii znalazlam tylko na jednej stronie sklepu namioty po 70 euro niestety nie stać nas na taki wydatek zeby potem ten namiot zostawić. czy ktoś może wie gdzie dostać namiot w niższej cenie albo jest w stanie pożyczyć (za opłatą oczywiście :D ) problemem jest fakt że bedziemy w amsterdamie koło godziny 19-20. W chwili obecnej ratuje nas każda pomoc gdyż wylot mamy już we wtorek.

satindi

Well-known member
Buchów
0
grzybki dostaniesz w każdym smartshopie itp.
Czasami nawet w sklepach z tematycznymi pamiątkami...

sorry z namiotem nie pomogę :(

[4fun]

Well-known member
Buchów
0
czyli rozumiem ze mam w tej okolicy chodzić i pytać? :sunny:

niestety jestem zmuszona powtórzyc swoje poprzednie pytanie.. otóż wyszła sprawa z namiotem przewieźć nie możemy a w holandii znalazlam tylko na jednej stronie sklepu namioty po 70 euro niestety nie stać nas na taki wydatek zeby potem ten namiot zostawić. czy ktoś może wie gdzie dostać namiot w niższej cenie albo jest w stanie pożyczyć (za opłatą oczywiście :D ) problemem jest fakt że bedziemy w amsterdamie koło godziny 19-20. W chwili obecnej ratuje nas każda pomoc gdyż wylot mamy już we wtorek.

http://ogloszenia.niedziela.nl/search/advert/858044

albo

http://caravan-kamperen.marktplaats.nl/kamperen-tenten/582190609-40-korting-campri-dome-tent-2-persoons.html?return=eJw1juuKhDAMhd9lYPyntVZdtyKD8yaldlHsjTbOzoV5901gFkLyJTmHREkuX5usxyybrpenbFTS67gCRMnYHqLxlVNph2iVglx5y7RK6qZ8Lo0vd%2BWiScazfyjBeAymBR%2BqFZy93O3EiyVPEM5i5mdxtZjmZvgmbBBRibhsiDQCrM8tIuafJX88kaY1gsPF7A9n0qZJfSeB%2BOrblroHdi2vB9GT5%2Fh49l8E%2Bgs5ZLrTFDEeU124G%2F4WQwYdFjN1vOOn8f0HLoVTzQ%3D%3D&fta=eNo1kUtuwyAURffCIGP%2Bn4eyhW4hwn44tUpiFOwkbZS9FxtndnQ5gqtLAAOvAhbIckune0iF%2BAKMSyDPdGQHLMd5AuYTA26dTxwEsx5H8GmGvzH7MmD1fZ6B%2BkuG63KJt7H36QlMGC2lT78gGbVC%2B7xU5%2BcBc7zOfioj8EPOy5EeLvf6Up7K3E8Yj4optpaoFXI4R%2BLHen8BAWTErR23BgjnHQa05sl56AblYoWuD1SqFaIRWjZgIWygB9wBRbc7VLfEiqGBcnYDFV2TFbKWGO76lvBulW1A1LsjpKvgVO%2F0RxYbsIiUbYmIfWzg%2BuYIpc3e8JNwbMVE14sGtGvFOLUfWfMNmDE7yL0hNXZriMOgzfaLdbJ5ygHLKcXref5ep%2BT1wAG5hOdpXbcOisCYXGcFEh7Ef%2B14Jz4Ahdf7%2FQ9BLaQ1&fs=1

Ostatnia edycja:

TommyAmsterdam

Well-known member
Buchów
0
Grzybki w smartshopach to trufle czyli slabe i nie dziala. Prawdziwe grzybki dostaniesz juz tylko tu i uwdzie ''z pod lady''.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół