- Buchów
- 31,911
- Odznaki
- 5
Siamanko wakacje ida to moze jakis osik dla chetnych .
Do przetestowania moje crossy Peach Skunk Deadpanhead)S1 kto dluzej na forum to pewno kojarzy co jest pięc.Peache zapylone pylkiem Boy Scout Cookies fem. od kolegi @Rumcajz dziekoweczka.Peach Skunk z ktorego byly ciente klony i pylone mozna przejrzec w tej relce
forum.haszysz.com
Nasiona sa swieze wysuszone i siedza w zamrażarce test kielkowania na wysuszonych wyszedl pozytywnie u kolegi krosy juz rosną.
Warunki i wymagania
Wykielkowanie i zrobienie relki do 4 miesiecy
Minimum rok na forum
Minimum 1 relka skonczona
Żadnych kulawych odznak nawet juz zdjetych po czasie
Zakaz robienia krosow mieszania kombinowania z moich nasion ogolnie prosze nie powielac
Podlinkowanie relki z os w tym wątku
Os trwa do 30 czerwca potem wybiore chetnych jesli beda i wysylka listem.
Os stricte indoor
Do rozdania okolo 6 paczek po 8 nasion.
Fotki kielkowania
W innych moich relacjach mozna przejrzec fotki z Peach Skunk bo jest ich kilka
Zapraszam Chetnych
Do przetestowania moje crossy Peach Skunk Deadpanhead)S1 kto dluzej na forum to pewno kojarzy co jest pięc.Peache zapylone pylkiem Boy Scout Cookies fem. od kolegi @Rumcajz dziekoweczka.Peach Skunk z ktorego byly ciente klony i pylone mozna przejrzec w tej relce
Feminizowane na Biotabs/Led /2.88m2
BOX 2.88m2 (240*120*240) Planta Room Wyciag 860m2 Lampy Led 2×mars hydro 4800fc e -razem 960watt Doniczki 11l. Ziemia biobizz light mix poprzednie grow Nawozy Biotabs plus dodatki,Silicum Flash oprysk silica i sol epsom Siemanko sytuacja mam nadzieje w miare stabilna odwiedziny byly i...
Nasiona sa swieze wysuszone i siedza w zamrażarce test kielkowania na wysuszonych wyszedl pozytywnie u kolegi krosy juz rosną.
Warunki i wymagania
Wykielkowanie i zrobienie relki do 4 miesiecy
Minimum rok na forum
Minimum 1 relka skonczona
Żadnych kulawych odznak nawet juz zdjetych po czasie
Zakaz robienia krosow mieszania kombinowania z moich nasion ogolnie prosze nie powielac
Podlinkowanie relki z os w tym wątku
Os trwa do 30 czerwca potem wybiore chetnych jesli beda i wysylka listem.
Os stricte indoor
Do rozdania okolo 6 paczek po 8 nasion.
Fotki kielkowania
W innych moich relacjach mozna przejrzec fotki z Peach Skunk bo jest ich kilka
Zapraszam Chetnych
Ostatnia edycja: