nasiona marihuany

Waporyzator? Pochwal się co masz albo który chciałbyś mieć.

Wyszukiwarka Forumowa:

C696

Well-known member
Buchów
526
te małe to huynia kupiłem do mighty ale to mega powolutku trzeba zaciagac bo łykniesz wode :p

sado0

New member
Buchów
0
Witam,
Poszukuję kogoś kto podjąłby się naprawy, wymiany wyświetlacza, w arizer air 2. Upadł z niewielkiej wysokości, niestety wyświetlacz nie przeżył 😕

U

Usunięty 65798

Guest
Mam uniwersalny bubbler i przejściówki do róznych vapów, wgl z tego bubblera nie korzystam, a z normalnego bonga(z podwójną filtracją wodną) tak. Nic nie zmieniam juz tyle czasu i nie łykam wody :p

TommyChong

Nate Higgers.
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
2,399
Odznaki
6
Do wapka wystarczy bongo czy bubbler bez wody. Samo przejście pary przez sprzęt wystarczy do ochłodzenia pary. Smak i jakość są i tak o niebo lepsze od palania z bonga a mam od małych bong do 60cm z potrójnym dyfuzorem i prebubblerem. Palenie z największego potwora i tak się chowa przy vapcapie z miedzią na komorze z dowolnym bubblerem bez wody.

lezaza

Well-known member
Buchów
196
U mnie przy vap capie i fogu dobrze się sprawdzały małe bonga ale przy TM 2 lepiej średniej wielkości. No i typowo do vapka to wolę z pojedynczą filtracją. Trzeba też pamiętać że to ciężki vap więc solidna, gruba podstawa wskazana dla stabilności. Ja obecnie używam takiego i mogło by mieć lepszą podstawę to pewniej bym się czuł z nim. Pod względem działania współpracuje świetnie z TM 2

IMG_20230919_142615.jpg

xcoom

Member
Buchów
54
IMG_8461.jpg

mam takie 30cm bongo, czy nie będzie za duże do tinymighty? Próbowałem używać z Paxem i katastrofa totalna…

//Edit
Dobra, zamówiłem tak czy siak adapter do bonga :D zobaczymy jak to się sprawdzi :)

Ostatnia edycja:

C696

Well-known member
Buchów
526
miałeś okazję korzystać z większego bonga?
nie u siebie bo nosilem sie z zamiarem kupna czegos wiekszego ale gdzies czasu bak miejsca na trzymanie tez mało ,kupilem kiedys z kapsułkami tego malutkiego bublerka pare razy próbowałem est ciut lepiej ale ja to nauczony zaciagac mega buchy hehe i jak sie zapowmne i pociagne mocniej to zaraz wode zaciagne bo to za male jest tej wody to tam wchodzi naparstek ogolnie zbedny dlamnie gadzet moim zdaniem w sumie to na sucho nie probowałem moze wyprobuje
kupilem ta komore z nierdzewki z tytanowym ustnikiem do mighty jest lepiej niz na oem plastiku ale tez sa i minusy jakbys rozwazal to ci wypisze
+ pierwsza sesja jest ok chodniejsza para , łatiej sie go czysci i ladnie sie doczyszcza , tytanowy ustnik tez ok
- jak zapierdzielasz ze dwie trzy sesje pod rzad to juz na tyle sie nagrzewa ze w lecie mozna nawet sie oparzyc wkladajac np do kieszyni itp robi sie nie przyjemnie (dluzej trzeba zeby go nagrzac niz plastik ale jak juz sie zagrzeje to i stygnie dlozej ) , ciezki dziwnie zaczyna sie trzymac mighty nie dosc ze jest duzy to jeszcze z tym zrobil sie ciezki , przy upadku raczej uszkodzi ci obudowe i zaczepy w mighty
uzywam go caly czas ale raczej stacjonarnie w plener lepiej na plastikowy zabrac
jakby ktos chcial mam tez vap capa ale jakos nie przekonał mnie i lezy ze dwa lata nie uzywany wogle

lezaza

Well-known member
Buchów
196
Wygląda jakby zaraz się miało przewrócić ;)

Masz adapter z wbudowanym sitkiem czy taki do którego wchodzi jednostka chłodząca?

xcoom

Member
Buchów
54
Wygląda jakby zaraz się miało przewrócić ;)

Masz adapter z wbudowanym sitkiem czy taki do którego wchodzi jednostka chłodząca?
O dziwo siedzi to całkiem stabilnie, też miałem ku temu wątpliwości bo jednak TM trochę waży :D

Mam adapter z wbudowanym sitkiem, komora zmieści gdzieś 0,2 na oko.

stepson12

Well-known member
Buchów
142
Odznaki
1
Z tych opinii wynika, ze w sumie najlepsze to tn2 i crafty/mighty. Tn2 to takie ala bongo/wiadro, a crafty/mighty to taki joint. Zgadza się ?😀
tn2 jest według mnie przereklamowany. Ładnie wygląda, ma wymienną baterię (30 zł kosztuje orginalna bateria) szybko się grzeje ale za 1600 to trochę za dużo. Para jest gorąca, smak pary jest średni. Proponowałbym dopłacić 350 zł i kupić stacjonarny volcano hybrid.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół