nasiona marihuany

Waporyzator? Pochwal się co masz albo który chciałbyś mieć.

Wyszukiwarka Forumowa:

Patoltoziomal

Well-known member
Buchów
223
To już wyższa półka cenowa to słyszałem że ten venty jeszcze lepszy a cena podobna

seweryn2422

Smart Guy - Kombinator
Buchów
1,726
Odznaki
9
Witam jakiś vapek co sadzi dobre chmury ?
(…)
Jak szukasz czegoś przenośnego co robi chmurę jak mody efajek to TinyMight 2 będzie na topie ale równie dobrze sprawdzi się Arizer Air Max, o którym wspominał Beasto parę postów wyżej. Tryb on demand + bongo.

Beasto

Ujarany cały dzień
Weteran
Buchów
10,751
Odznaki
10
No, le Air Max to taki średnio na wyjścia, mimo wszystko jest spory.

Co to za wapy były, że taka lipa z parą? Może susz kiepski? Z Feniksa Mini sporo pary zwracam na wydechu i to nawet przy drugim odpaleniu (175 pierwsze, 205 drugie) przy porządnym suszu.

TommyChong

Nate Higgers.
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
2,397
Odznaki
6
Czołem.
Szwagier szuka taniego wapa. Niestety vapcapa nie chce, nie wie co traci ale szanuję, nie każdy musi to ogarniać, szkoda to szkoda.

Z analizy tego wątku wychodzi, że warte świeczki w tym budżecie są Fenix titanium i Holistocal one.
O ile o pierwszym coś wiem to Holistocal nie jest zbyt popularny. Ma go ktoś? Czemu nie sprzedają go najwięksi gracze na rynku?

haczyk

Well-known member
Buchów
101
Kiedys się przymierzaem do holistocal i z orientacji użytkowników słaba pare daje. Lepszy fenix, a jak ma jak dołożyć szmalu to rogue se czy jakoś tak.

plejerone

Well-known member
Weteran
Buchów
1,553
Odznaki
2
M7 właśnie dotarł, udało się wszystko za pierwszym razem jak zobaczyłem chmurę aż musiałem się odsunąć, smak cudowny,zakochalem się w podgrzewaniu lufy.

TommyChong

Nate Higgers.
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
2,397
Odznaki
6
Kiedys się przymierzaem do holistocal i z orientacji użytkowników słaba pare daje. Lepszy fenix, a jak ma jak dołożyć szmalu to rogue se czy jakoś tak.
Fenixa Titanium w końcu wziął, a sumie ja mu wziąłem... Holistical niby spoko ale coś mało rzetelnych opinii. Titana ktoś tu ostatnio polecał więc to najlepsza recenzja XD

plejerone

Well-known member
Weteran
Buchów
1,553
Odznaki
2
Ja mialem i rok używałem mocno zadowolony. Teraz mam fury edge i vapcapa

mikro_pestka

Well-known member
Buchów
1,971
Odznaki
2
WhatsApp-Image-2024-04-24-at-19.49.03.jpg

bujan

Active member
Buchów
259
Ja się zdecydowałem na tego holisticala. Porównania z innymi nie mam, bo to pierwszy sprzęt, ale faktycznie jeśli chodzi o chmure to bez szału. bateria trzyma bardzo fajnie. Szybko się grzeje i ogólnie spełnia swoje zadanie ale jakoś nie mogę się przyzwyczaić do wapka i waporyzacji. Nie ma to jak oldschool'owo z lufki zajarać.

mikro_pestka

Well-known member
Buchów
1,971
Odznaki
2
I jak zadowolony z M7 xl?
Dopiero dzisiaj stestowałem z jednym nabiciem. I konkretna chmura idzie. Ale muszę ogarnąć jak dobrze to ogrzewać bo po jednym grzaniu miałem mega zjarany susz, a chyba tak być nie powinno.

plejerone

Well-known member
Weteran
Buchów
1,553
Odznaki
2
Odległość palnika, miejsce grzania dużo rzeczy ma, wpływ sam się uczę jeszcze

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół