nasiona marihuany

Waporyzator? Pochwal się co masz albo który chciałbyś mieć.

Wyszukiwarka Forumowa:

haczyk

Well-known member
Buchów
101
Czytałem gdzieś komentarz, ze ten arizer solo 3 to połączenie venty z tn2. Czyli najlepszy z tej trójki. Może ktoś ma i da recenzje🙃

ceu

Well-known member
Weteran
Buchów
1,645
Odznaki
1
I co wygrywa?
Oglądając recenzję są równe. Venty niby trochę ulepszony ale nie warto dokładać parę stów. Taka opinia się nasuwa z tego porównania.

• Buch
Reakcje: #

zoe

Ch*jowa kobieta grower
Buchów
4,127
Odznaki
5
Miałam w ręku Holistical One. Kilka dni sobie używałam. Fajny budżetowy vap. Jednak do majtiego się nie umywa, a ktoś pisał, że jest równie dobry - otóż nie. :)

Bardzo dużym plusem HO jest szybkie nagrzanie do ustawionej temp. Jednak wyświetlacz nie pokazuje w jakim zakresie temp się waha podczas wapowania, szkoda.
Dużo mniej pary niż w majtim, dość duży opór przy inhalacji.

skuna

¿Gieta skuna?
Buchów
1,871
Odznaki
6
Może to gupie z mojej strony ale przez pół roku używałem swojego xmax starry 4 po prostu wbijając zmielony susz do komory. Jakież było moje zaskoczenie gdy kilka dni temu użyłem do waporyzacji koszyczka dodanego gratis do zestawu. Nagle przepływ powietrza stał się 2x mocniejszy, a susz lepiej się nagrzewa.

Tak to jest jak się rozpakowuje nowy sprzęt na bombie, byle tylko przetestować :dela:

wojmiszt

New member
Buchów
0
photo_2024-03-12_12-01-54.jpg

Finalnie skompletowałem zestaw "idealny". VapCap M Plus z nakładką DynaJacket podczas "alternatywnej" formy ogrzewania, grzejąc w kropki w końcu nie przypala suszu.
@xcoom Czy po paru miesiącach podtrzymujesz, że zestaw jest idealny? Zaintrygowało mnie, że zrezygnowałeś z TM 2. Ja właśnie jestem posiadaczem VapCap M Plus, ale bez nakładki nie mogę uzyskać powtarzalnego efektu przy podgrzewaniu. Często przypalam susz przy błyskawicznej ekstrakcji. Po kilku miesiącach w końcu zdecydowałem się na zakup TM 2 i jutro będzie czekał na mnie w paczkomacie :D Jestem mega żyłą, więc te 1,5k to dla mnie przeginka, ale uznałem, że to jednak najlepsze możliwe rozwiązanie i nie ma wyjścia. Teraz natrafiłem na ten post i znów zgłupiałem :)

Patoltoziomal

Well-known member
Buchów
239
Posiada ktoś Arizer Solo III ?
Słyszałem że lepszy od ventego czy tm2

seweryn2422

Smart Guy - Kombinator
Buchów
1,747
Odznaki
9
@xcoom Czy po paru miesiącach podtrzymujesz, że zestaw jest idealny? Zaintrygowało mnie, że zrezygnowałeś z TM 2. Ja właśnie jestem posiadaczem VapCap M Plus, ale bez nakładki nie mogę uzyskać powtarzalnego efektu przy podgrzewaniu. Często przypalam susz przy błyskawicznej ekstrakcji. Po kilku miesiącach w końcu zdecydowałem się na zakup TM 2 i jutro będzie czekał na mnie w paczkomacie :D Jestem mega żyłą, więc te 1,5k to dla mnie przeginka, ale uznałem, że to jednak najlepsze możliwe rozwiązanie i nie ma wyjścia. Teraz natrafiłem na ten post i znów zgłupiałem :)
Nie będziesz żałował z adapterem do bongo i kapsułkami to jest taki wymiatacz, że lepszego nie znajdziesz długo xD

Bongo z lodem kapsułka luźno nie upychana nic 2-3 buchy i kolejna. W kilka minut możesz wyj***ć grama na luzie na 2-3 akumulatorki 18650

xcoom

Member
Buchów
54
Tak, jedyna rzecz którą zmieniłem to CAP. Zgubiłem domyślną nakładkę z FMJ i udało mi się wyrwać na promocji za 119 zł AmoredCapa.
Dużo łatwiejszy do ogarnięcia jeśli chodzi o grzanie. Trzeba się naprawdę postarać, aby przegrzać susz.
PS. Niestety poprzednie bongo udało mi się rozbić :)
PXL_20240816_142911195.PORTRAIT.ORIGINAL.jpg

Ostatnia edycja:

zbychuboniek

Active member
Buchów
4
Fenix mini bedzie dobry jako pierwszy sprzet? Czy polecicie moze cos lepszego w podobnej cenie i w miare malych rozmiarow
Bierz Fenix mini mam go 3 lata ponad śmiga jak szalony jak za taką cenę naprawdę warto w dodatku z odpowiednimi końcówkami możesz palić jak Ci się podoba 😅

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół