Oglądając recenzję są równe. Venty niby trochę ulepszony ale nie warto dokładać parę stów. Taka opinia się nasuwa z tego porównania.I co wygrywa?
@xcoom Czy po paru miesiącach podtrzymujesz, że zestaw jest idealny? Zaintrygowało mnie, że zrezygnowałeś z TM 2. Ja właśnie jestem posiadaczem VapCap M Plus, ale bez nakładki nie mogę uzyskać powtarzalnego efektu przy podgrzewaniu. Często przypalam susz przy błyskawicznej ekstrakcji. Po kilku miesiącach w końcu zdecydowałem się na zakup TM 2 i jutro będzie czekał na mnie w paczkomacie Jestem mega żyłą, więc te 1,5k to dla mnie przeginka, ale uznałem, że to jednak najlepsze możliwe rozwiązanie i nie ma wyjścia. Teraz natrafiłem na ten post i znów zgłupiałem
Finalnie skompletowałem zestaw "idealny". VapCap M Plus z nakładką DynaJacket podczas "alternatywnej" formy ogrzewania, grzejąc w kropki w końcu nie przypala suszu.
Nie będziesz żałował z adapterem do bongo i kapsułkami to jest taki wymiatacz, że lepszego nie znajdziesz długo xD@xcoom Czy po paru miesiącach podtrzymujesz, że zestaw jest idealny? Zaintrygowało mnie, że zrezygnowałeś z TM 2. Ja właśnie jestem posiadaczem VapCap M Plus, ale bez nakładki nie mogę uzyskać powtarzalnego efektu przy podgrzewaniu. Często przypalam susz przy błyskawicznej ekstrakcji. Po kilku miesiącach w końcu zdecydowałem się na zakup TM 2 i jutro będzie czekał na mnie w paczkomacie Jestem mega żyłą, więc te 1,5k to dla mnie przeginka, ale uznałem, że to jednak najlepsze możliwe rozwiązanie i nie ma wyjścia. Teraz natrafiłem na ten post i znów zgłupiałem
Tak, jedyna rzecz którą zmieniłem to CAP. Zgubiłem domyślną nakładkę z FMJ i udało mi się wyrwać na promocji za 119 zł AmoredCapa.@xcoom Czy po paru miesiącach podtrzymujesz, że zestaw jest idealny? Zaintrygowało mnie, że zrezygnowałeś z TM 2. Ja właśnie jestem posiadaczem VapCap M Plus, ale bez nakładki nie mogę uzyskać powtarzalnego efektu przy podgrzewaniu. Często przypalam susz przy błyskawicznej ekstrakcji. Po kilku miesiącach w końcu zdecydowałem się na zakup TM 2 i jutro będzie czekał na mnie w paczkomacie Jestem mega żyłą, więc te 1,5k to dla mnie przeginka, ale uznałem, że to jednak najlepsze możliwe rozwiązanie i nie ma wyjścia. Teraz natrafiłem na ten post i znów zgłupiałem
Bierz Fenix mini mam go 3 lata ponad śmiga jak szalony jak za taką cenę naprawdę warto w dodatku z odpowiednimi końcówkami możesz palić jak Ci się podobaFenix mini bedzie dobry jako pierwszy sprzet? Czy polecicie moze cos lepszego w podobnej cenie i w miare malych rozmiarow