• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Waporyzator? Pochwal się co masz albo który chciałbyś mieć.

Wyszukiwarka Forumowa:

aloes

Well-known member
Buchów
440
Zaletą tego jest to że mogę użyć kilka razy tego samego filterka i nie czuć zapachu na dłoni.
No i z taką lufą i jointem w niej czuje sie jak arystokrata :)

Llewelyn

Active member
Buchów
18
Nie lepiej poprostu kupic filtr węglowy do skrętów?
Nie. Palenie z lufki jest zdecydowanie wydajniejsze.

Według raportu z 1990 roku "Palenie marihuany: czynniki wpływające na biodostępność tetrahydrokanabinolu", trudno jest dokładnie określić, ile THC z jednego jointa zostanie przyswojone a ile zmarmowane. Sporo materiału jest marnowane wraz z bocznym dymem tj. od 40 do 50% tak więc...

Oczywiście palenie marihuany nie jest obojętne dla zdrowia bo temperatura spalania jest - z tego co pamiętam - kilkukrotnie wyższa niż tytoniu. Najzdrowsze tutaj jest wapowanie pod warunkiem, że nie jest się fanem kosmicznych ciastek ;)

krv

New member
Buchów
3
PAX 3, spoko ale się zepsuł. 10 lat gwarancji niby, czekam na odzew. Przez rok całkiem dawał radę, ale wymieniłbym na volcano dla sprawdzenia.

Numer

Well-known member
Buchów
56
Zadowolony, jakbym miał wrócić do VapCapa to nie byłbym najszczęśliwszy. Jest przede wszystkim wygodniej, co doceniam szczególnie w plenerze. Mając przygotowane kapsułki to chwila moment i nawet w centrum Wwa można sobie bez przypału złapać chmurę. W podobnej sytuacji nie wyciągnąłbym palnika i VC :D

Jedyny mój zarzut do TM2 to, że przypala susz na 9 i 10. Ostatecznie to chyba wina suszu, dosłownie zbyt suchego. Po takiej sesji na 8 abv i tak jest ciemniejsze, a chmury i smak lepsze niż przy jakimkolwiek wapku, z którego wcześniej korzystałem.

Bez-nazwy.png
Mógłbyś napisać jak wygląda czyszczenie tego waporyzatora, szczególnie interesuje mnie ten układ chłodzący co jest w ustniku, on się zapycha po jakimś czasie używania?

Szukam takiego waporyzatora który był by prosty w czyszczeniu bo w obecnym waporyzatorze który posiadam mam dosyć już tego czyszczenia i zastanawiam się nad Tinymight 2 albo Arizer solo bo w tych waporyzatorach za komore robi zwykła, prosta rurka która jednocześnie też jest ustnikiem.

Tinymight 2 vs Arizer solo 3 - Co byście wybrali?

plejerone

Well-known member
Weteran
Buchów
2,356
Odznaki
2
Mógłbyś napisać jak wygląda czyszczenie tego waporyzatora, szczególnie interesuje mnie ten układ chłodzący co jest w ustniku, on się zapycha po jakimś czasie używania?

Szukam takiego waporyzatora który był by prosty w czyszczeniu bo w obecnym waporyzatorze który posiadam mam dosyć już tego czyszczenia i zastanawiam się nad Tinymight 2 albo Arizer solo bo w tych waporyzatorach za komore robi zwykła, prosta rurka która jednocześnie też jest ustnikiem.

Tinymight 2 vs Arizer solo 3 - Co byście wybrali?
Masz tam sitko, nic się nie przedostanie do układu chłodzącego a czyszczenie bardzo proste wystarczy wejść na yt zobaczyć nic skomplikowanego

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół