akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Waporyzator? Pochwal się co masz albo który chciałbyś mieć.

Wyszukiwarka Forumowa:

Babaluga

Well-known member
Buchów
863
Odznaki
2
Jak już napisałem nie mam porównania do innych wapo..
Oglądałem filmiki z Vapcap i wy, chyba sobie jaja robicie ze mnie.
Zero dyskrecji - palnik aby to rozgrzać ?! Dwa buchy i koniec ??
Ja chciałem coś dyskretnego na ogniwa co będę mógł w każdej chwili użyć.
Fenix - cała linia też odpada. Brak ogniw wymiennych. A noszenie ze sobą powerbank, odpada

plejerone

Well-known member
Weteran
Buchów
3,556
Odznaki
2
Wymienne ogniwa to tm2. Ale nie wiem czy Ci wielkość podpasuje

Babaluga

Well-known member
Buchów
863
Odznaki
2
Za***iście wygląda Tinymight 2 i ma ogniwa !
Ktoś używał?
Tysiąc pięćset złociszy to sporo ale jak faktycznie warto..
Jakieś opinie ?

plejerone

Well-known member
Weteran
Buchów
3,556
Odznaki
2
Za***iście wygląda Tinymight 2 i ma ogniwa !
Ktoś używał?
Tysiąc pięćset złociszy to sporo ale jak faktycznie warto..
Jakieś opinie ?
Wejdź na yt masz tam pełno filmików użytkowników czy to recenzji

punisher_

Well-known member
Buchów
209
Ja sobie zmontowalem podobny ball vape jak na filmie. Jest to na pewno dla doswiadczonych palaczy, duze chmury z tego ida. Jest zdecydowanie lepsze niz volcano classic, pax3, venty (innych vapkow nie probowalem to nie chce porownywac).

punisher_

Well-known member
Buchów
209
vapstacja111.jpg

Beasto

Ujarany cały dzień
Weteran
Buchów
13,233
Odznaki
10
Środek masz już nieźle za***any... Fajny jest szklany ustnik, dodatkowo przy nim o wiele łatwiej czyści się środek tej plastikowej nakładki.

wzgórzeskaliste

siempre peligroso
Buchów
1,289
Odznaki
7
siema, wczoraj fenix miał już taki słaby airflow że postanowiłem go rozebrać do czyszczenia.. po zobaczeniu tego od środka odechciało mi się go czyścić i skręcać na nowo. Komora opatulona plastikiem, przewody grzewcze pół milimetra od plastiku, a najlepsze jest zakończenie komory o***ane gumą od strony czerpni przyklejone do komory do plastiku przez którą przechodzą przewody grzewcze i tutaj już jest pełny styk z tą gumą.. I to ma atesty medyczne? fenix mini 2022.

plejerone

Well-known member
Weteran
Buchów
3,556
Odznaki
2
siema, wczoraj fenix miał już taki słaby airflow że postanowiłem go rozebrać do czyszczenia.. po zobaczeniu tego od środka odechciało mi się go czyścić i skręcać na nowo. Komora opatulona plastikiem, przewody grzewcze pół milimetra od plastiku, a najlepsze jest zakończenie komory o***ane gumą od strony czerpni przyklejone do komory do plastiku przez którą przechodzą przewody grzewcze i tutaj już jest pełny styk z tą gumą.. I to ma atesty medyczne? fenix mini 2022.
Fenix nie ma a testów, atesty z tego co wiem to chyba tylko mighty ma

tombassa

Well-known member
Buchów
1,448
Odznaki
5
Siema, chciałbym zapytać o AirVape Legacy Pro vs Tinymight 2, osoby które je mają, jakie opinie po dłuższym okresie użytkowania.
Który warto kupić, mam teraz DynaVap m7, ale to podgrzewanie zapalniczka jest jak dla mnie denerwujące.

Top One

Well-known member
Buchów
699

... u mnie elementy jeszcze leżą w woreczku .... do czyszczenia ... od zdjęć do dziś ....też nie chce mi się czyścić .. teraz często wodna leci z bonga ... :) ... kiedyś się wyczyści

Ostatnia edycja:

Beasto

Ujarany cały dzień
Weteran
Buchów
13,233
Odznaki
10
IMG_1985.jpg

Nowy nabytek. Złapany na promce za 265 zł. W ch*j lepszy od fenixa itp. Ciekawa budowa. 3 lata gwarancji. Ogolnie polecam

Nazwę byś jeszcze podał, bo nie mam pojęcia, czego szukać xD

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół