Waporyzator

Wyszukiwarka Forumowa:

Kostek

Przećpana Morda :D
Weteran
Buchów
16
Waporyzacja to tak jakby "spalanie bezżarowe", czyli samo podgrzewanie i inhalowanie oparów, bez typowego spalania. Jest o wiele bardziej przyjazne dla płuc, niż zwykłe palenie. Ja osobiście waporyzowałem zioło w żarówce, oraz fentanyl na sreberku :lol:.

H

haszyszekk

Guest
Ej ludzie! Dajcie jakieś linki do sklepów gdzie mozna kupić waporyzator...
Ja znalazłem tylko ten na bongoz.pl i innych nie moge znaleźć :scratch: pzdr

0

01010010101001

Guest
Miałem okazje wypróbować sprzęt w muzeum konopii w Amsterdamie. Fajna zabawka. Wygląda jak zwykła fajka fodna tyle że na cybuch zakladana jest taka przystawka do której przyczepiona jest rurka prowadząca do takiego urządzenia, które podgrzewa powietrze.
Dym ma świetny aromat, sama esencja. Super ekstra. Trzeba by sobie załatwić coś takiego. Ściągnąłem jednego dymka a sie za***aleeem.... :D

CannabisGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
30
Ta esencja smaku i zapachu dużo zależy od danego modelu. Podobnie od tego samego zależy czy inhalowane "powietrze" jest zupełnie "czyste" czy nieco przypomina dym. Dobry vapo jest świetną sprawą. Przy regularnym, tradycyjnym paleniu pojawia się cos takiego jak uczucie toksyczności z czego większość palaczy nie zdaje sobie sprawy. Przy waporyzatorze, żeby być precyzyjnym - nie palimy, a inhalujemy dlatego problem ten znika.

Ostatnia edycja:

Qbek

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Panie Anastazy, testowanie testowaniem, za te pieniądze to se niech to w du*ę wsadzą. za 100zł masz lutownicę oporową z regulatorem temperatury i cyfrowym wyświetlaczem+ pięknie wytoczoną w drewnie obudowę, kieliszek do grzania to 2 kawałki miedzi/mosiądzu + gwintowanie, wystarczy na lakier, metr bdb jakości węża silikonowego i pestkę do uprawy wkładu.

DIY w ch*j lepsze od drogiego komercyjnego gówna.

Hunahpu

Well-known member
Buchów
0
Samemu dobrego jednak nie zrobisz. Odpadniesz choćby przy próbie zrobienia porządnej grzałki ceramicznej.

Atanazy, jeśli dobrze poznaję model to trafiła się niezła okazja. Recenzje ma dobre, a zwykle chodzi powyżej 3-4 stówek.

S

stanczyk

Guest
Samemu dobrego jednak nie zrobisz. Odpadniesz choćby przy próbie zrobienia porządnej grzałki ceramicznej. Atanazy, jeśli dobrze poznaję model to trafiła się niezła okazja. Recenzje ma dobre, a zwykle chodzi powyżej 3-4 stówek.

Mozna bez problemu uzyc gotowych podzespolow, jest tego cala masa.

Wg. mnie najlepsza bylaby lutownica na gorace powietrze, ake to kosztuje tyle samo.

Przy lutownicy oporowej nie ma takiego przeplywu powietrza.

Atanazy Bazakbal

Well-known member
Weteran
Buchów
10
Samemu dobrego jednak nie zrobisz. Odpadniesz choćby przy próbie zrobienia porządnej grzałki ceramicznej.Atanazy, jeśli dobrze poznaję model to trafiła się niezła okazja. Recenzje ma dobre, a zwykle chodzi powyżej 3-4 stówek.

http://cgi.ebay.pl/NEW-BLACK-DIGITA...les_Tobacciana_Smoking_LE?hash=item588542d1a5

może i okazja, ale typ ma 10 sztuk wiec podaje bez strachu że mi ktoś zawi nie z przed nosa. tylko teraz pytanie. czy to jest wlanie ten dobry...ktoś
zna, to prosze o wypowiedzi i opinie..

tazio

p s ;mam nadzieje że się nie mylę i linki na beja są na legalu w kwesii regulaminu.jakby co przepraszam

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w Growbox.pl i Growseed.pl na wszystko!

Góra Dół