akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Warszawa, 7 marca: Kanabinoidy w leczeniu

Wyszukiwarka Forumowa:

pierun

Well-known member
Weteran
Buchów
4
Medyczne preparaty kanabinoidowe w leczeniu bólu, schorzeń neurologicznych i innych problemów zdrowotnych.

Goście:
Mike Corral - przewodniczący organizacji Wo/Men's Alliance for Medical Marijuana;
prof. Jerzy Vetulani - neurobiolog, biochemik, psychofarmakolog;
Marek Balicki - lekarz-psychiatra, poseł na sejm RP;
Kasia - pacjentka, chora na stwardnienie rozsiane.

7 marca, poniedziałek, godz. 12.00, Instytut Psychiatrii i Neurologii, ul. Sobieskiego 9, Warszawa, duża sala konferencyjna (I p.)

Organizatorzy: Polska Sieć Polityki Narkotykowej, Zespół Profilaktyki i Leczenia Uzależnień Instytutu Psychiatrii i Neurologii​

agna

Well-known member
Weteran
Buchów
4
Bardzo dobry temat!

Dodam, że debata ma charakter otwarty - Każdy kto może niech się wybierze i zda relację - te najlepsze są z pierwszej ręki ;)

Pozdrawiam

G

Gość

Guest
Ciekawa jestem, czy w necie jakaś kamera będzie? Takie konferencje często lecą w świat kablami, jakby ktoś coś wiedział to ja poproszę...

dystans

Well-known member
Weteran
Buchów
9
jakby ktoś coś wiedział to ja poproszę...
Napisałem do Elizy z prośbą o nagranie bądź chociaż kródkie sprawozdanie. Jak tylko odpisze dam znać. Jednak wiadomo najlepiej było by pojawić się osobiście.

Edit: Debata zostanie udokumentowana, jak i cała historia projektu. Widać że ktoś poważny się wziął do roboty. Oby się udało

Ostatnia edycja:

Mkoredaxd

Well-known member
Buchów
0
Świetny temat! Z niecierpliwością czekam na kolejne info.
Pozdrawiam

_SeNsI

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Jeśli ktoś z forum wybiera się tam jutro, proszę by w miarę możliwości wypytał się o leczenie złośliwego nowotworu jajników. Wynagrodzę to w nasionach!

agna

Well-known member
Weteran
Buchów
4
Widać że ktoś poważny się wziął do roboty.
Organizatorzy: Polska Sieć Polityki Narkotykowej, Zespół Profilaktyki i Leczenia Uzależnień Instytutu Psychiatrii i Neurologii
:D

* * *

Istnieje możliwość zadania pytania prowadzącym debatę. Za pośrednictwem portalu thc.edu.pl i strony głównej OP można nakreślić pytania na interesujące nas kwestie >

' Jeżeli nie będziesz mógł przyjść osobiście a chciałbyś zadać pytanie uczestnikom debaty, możesz napisać je w komentarzu do tego posta lub wysłać mi poprzez kontakt. Przesłane pytania wydrukuję i spróbuję przedstawić na debacie.
Zapis audio powinien pojawić się w kilka dni po spotkaniu. '

Ostatnia edycja:

Atanazy Bazakbal

Well-known member
Weteran
Buchów
12
Był ktoś z naszych?! Ja odpadłem po nocce w robocie i wróciłem do domu a teraz żałuje;)

Tazio

Jamajczyk20

Well-known member
Buchów
0
ooo ciekawie <lol> czekam na nastepne nowinki w typ temacie <shiza>

D

delete

Guest
a tak ogolnie to o co tu chodzi?co to da i wogole?:zjarany:

_SeNsI

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Zamilcz na wieki.

Agna przegapiłem Twój post, taka okazja...

A

Ace Ventura

Guest
za takie posty ban z miejsca. może żałuje, że nie mogłem się wybrać, wie ktoś może czy jest już jakiś interview na necie ?

agna

Well-known member
Weteran
Buchów
4
Puki co serwisy wspierające nie podały żadnych informacji z dzisiejszego spotkania.. trzeba czekać

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół