nasiona marihuany

WARTO ZAJRZEĆ JEŻELI CHCESZ POMUC

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.

blobo

Active member
Buchów
0
siemanko , mam mały dylemat gdyz jestem [glow=blue:9ba118690a]poczatkującym[/glow:9ba118690a] w sadzeniu zielska . juz raz posadziłem 10 zirenek ale nic z tego nie wyszło bo za dużo nawozu dwałem.
Do rzeczy , chcem zahodować ziolo , mam 1 zirenko , kture było w trawie kturą kupiłem zamierzając ją spalić . i niewiem czy to ta odmiana !!!!!
zrobiłem sobie miksturke z [shadow=red:9ba118690a]skorupek jaj z wodą[/shadow:9ba118690a] (napiszcie czy to dobry sposób) i nie wiem co ile spodlewac zielsko ???
napiszcie proszę !!!!!!

[ Dodano: 2006-03-22, 10:55 ]
odpiszcie :sunny:

Lewi

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Roślinke podlewaj jak będzie miała sucho ( gdześ co 3 dni ). Skorupka jajek z wodą no nie wiem nigdy tak nie robiłem :p

S

sdfsdf

Guest
spoko:) sklorubka moze byc :) ma duzo wapnia i pewnie jeszcze cos :) widzialem jak moja matka kiedys cos takiegorobila :) ale z tego co ja pamietam to wapn jest odpowiedni za pH w glebie o ile sie nie myle wiec uwazaj!
pozdro!

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
podlewaj zwykłą wodą bez skurupek jaj, bo ci PH za bardzo wzrośnie, natomiast morzesz podlewać wodą mineralną, najlepiej gaowaną

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
bez kombinacji, nawoz biohumus ale może dodaj jak roślinka będzie miała już listki, kup ziemie uniwersalną z torfem ph5-6 siakoś tak :) nasionka najpierw wykiełkuj na wacie mineralnej, gazie lub nawet husteczki higieniczne stykną.. utrzymuj to wszystko w wilgoci zwilżaj co 3h, potem wsadź do tej ziemi (tylko ją wymieszaj, spulchnij) i wsadź sionka na 1-2 cm w ziemie nie uszkodź kiełka, lekko ugnieć ziemie paluchami i utrzymuj ziemie w wilgoci tylko nie zrób błotka ;)

Jak coś źle napisałem proszę mnie poprawić :farao:

aaa moje pytanie.. woda mineralna gazowana? wiem, ze mineralka można podlewać ale myślełem że tylko niegazowaną... :scratch: czyli w ten sposób dostarczam co2 do korzeni ?

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Oczywiscie że w ten sposub dostarcza się dodatkowe CO2 , a co do nawozu
to sprubuj na www.hemp.pl

blobo

Active member
Buchów
0
dzieki za rady drodzy forumowicze , bnde pamietał
jeszcze raz wielkie dzięki :thumright:

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół