bogusik2 napisał:Elo, nowy tu jestem... większość starych zabija za "narkotyki", chociaż nie wiem szczerze mówiąc co ma mary do narkotyków ;-P
Jeśli patrzysz na narkotyki jak na substancje-zabójcy w stylu kurary( wogóle to w odpowiedniej dawce dałoby się tym naćpać ?), które zabijają to zgadzam się z tobą, ale....
http://pl.wikipedia.org/wiki/Narkotyki napisał:Rodzaje narkotyków
substancje psychozomimetyczne (halucynogeny) - substancje powodujące halucynacje, wywołujące złudzenia wzrokowe i słuchowe, uwydatniające wyobraźnię - np. grzyby halucynogenne, marihuana, niektóre zioła (np. bieluń, piołun), syntetyczne substancje jak LSD, PCP, DXM, 2C-I, 5-MeO-AMT.
Zioło postawione wśród halucynogenów. W tym samym przedziale dragów co PCP i DXM ! Często słyszałem o PCP wiele złych opinii ze USA, podobnych do długotrwałego zażywania znanej nam wspaniałej, polskiej amfetaminy- gówno nad gówna(, którym aktualnie się delektuję pod podaniu 50 mg IA. Przed zapodaniem spaliłem szkło za***istego zioła(nie próbuj posądzać mnie o hipokryzję, mnie moje zdrowie, póki jest w normie mało interesuje,eheh). Teraz siedzę i czuję się dosłownie jakbym grzał(tak to sobie wyobrażam), jest wspaniale, leniwie i dość zabawnie. Podawanie IA nie cieszy się popularnością ze względów moralnych feciarzy(lol, nie? większość tępych, dresów to idioci, którzy nawet nie znają zasad moralnych ), ale wychodzi dwukrotnie ekonomiczniej !) <- mały trip raport
Więc Konopia to NARKOTYK ![/u][/i]