• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

WaterCurring smak zapach moc

Wyszukiwarka Forumowa:

Warto czy tez nie ??

• Swietna opcja to WC

Głosów: 4 80.0%
  • nie zauwazylem polepszenia jaranka

Głosów: 1 20.0%

• Łącznie głosujących
    5

Zielarz2

Well-known member
Buchów
0
witam a wiec wiem ze jest w chooy tematow o WC i nie ma to być kolejny temat w ktorym wypowie sie tysiac osob z czego 3 z nich zrobily WC a reszta pie****i cos tam pod choc sama nigdy nie robila WC i chu*a ma o tym pojecia , a inni spamuja zamiast pisac swoje spostzezenia a wiec ja zaczne hmm 2 raz w zyciu robie WC 1 raz robilem 7 dni i wygladalo to tak :

-smierdzialo z sloika w ch*j
-ziolo zrobilo mi sie brazowe
-duza poprawa mocy
-po wysuszeniu smierdzi glonami az MI sie palic przez ten zapach odechciewa
-dym lekki ,nie gryzacy
-strata pieknego zapachu
-ziolo robi sie lzejsze

prosze o opisanie swoich doznan spostzezen ilosc dni curringowanie, suche czy mokre szlo do wody jak potem suszyliscie itp oczywiscie kazdy moze zadac jakies pytanie o WC w tym temacie ale naprwde prosze bez zbednego spamu to ma byc topik ludzi ktorzy robili WC i chca sie podzielic swoimi spostzezeniami z innymi . i ku**a prosze bez pisania typu jest tysiac tematow itp bo ja o tym wiem ale wszedzie jest wuchta spamu i tak naprawde nigdzie sensownie nie jest opisane przez ludzi stosujacych nic poza tym ze jest dobry WC robic 7 dni itp mnie w tym temacie najbardziej interesuja wasze osobiste opinie i metody jakimi robilisci WC

licze ze kazdy kto choc raz robil WC napisze conieco dla reszty forumowiczy ktorzy jeszcze nie sa zdecydowani sprobowac WC ja osobiscie naprawde polecam sam sie przekonalem choc na poczatku zanim nie zrobilem to sam chu*a w to wierzylem

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół