nasiona marihuany

WAZNE PYTANIA ! PROSZE O ODPOWIEDZ !

Wyszukiwarka Forumowa:

ejeden

Well-known member
Buchów
0
Witam mam kilka pytan dotyczacych uprawy, przygotowywuje sie do pierwszego mojego indora. Nasionko jest niewiadomego gatunku ale ponoc jest to 99% żenskie, holendera. Zamierzam narazie sprobowac z nim, a jesli bedzie dobrze szlo zamowie w przyszlosci jakies pozadne nasiona :) Oto kilka mojich pytan :

1. Czy moge zaczac uprawiac roslinke, kielkowanie przesadzanie do ziemi itp ... bez lampy ? prosciej, czy moze przezyc pierwsze swoje 2 tygodnie bez lampy ( dopiero po 10 bedzie kaska, a nasionko jest juz i czeka :D )

2. Od kiedy moge je zaczac trenowac ? Wydaje mi sie ze sam rozpoznam ale jak sa jkies recepty to slucham :D

3. Jak moge pomoc mojej roslince by byla jak najbardziej zenska ?

4. Mysle ze najlepiej jak na scrogu bede uprawial moja roslinke, najwiecej z niej wyciagne prawda ?

5. Ostanie wazne pytanie, napoczatku trzymam roslinke 18/6 zeby urosla mi, weg, kiedy uznam ze musi zaczac kwitnac przelanczam na 12/12 ? nie bedzie przeszkadzac to ze w pierwszych dniach nie mam lampy ? tak jak pisalem wyzej ?

Czy powinienem cos jeszcze wiedziec ? :D:D:D Wydaje mi sie ze duzo przeczytaklem na ten temat, tak sie napalilem na wlasna uprawe ze ja pier*** :D Ile wyciagliscie z pierwszej swojej roslinki :jocolor: ? :p

Pozdrawiam i prosze o odpisy zalezy mi na odpowiedziach :)
Z góry dzieki :thumright:

seed.pl

Well-known member
Buchów
0
1. tak, do kiełkowania nie potrzeba światła tylko ciepła i wilgoci, przez kolejne dni roślinka najwyżej sie troszkę wyciągnie na parapecie ale 14 dni to nie dużo
2. Kiedy osiągnie odpowiednia wysokość teoretycznie możesz zacząć trenować od samego początku tylko czy jest sens ? :)
3. Modlić się :)
4. ----
5. Nie będzie przeszkadzać, fotoperiod możesz przełaczyć kiedy uznasz że roślina ma już wystarczająca wysokość lub po 1-1,5 miesiącu.

Tego ile wyciągniesz nie wiedzą nawet najstarsi indianie :) wszystko zależy od warunków jakie zapewnisz roślince.

drjoint7

Well-known member
Weteran
Buchów
0
i pamietaj nie panikuj wszystko bedzie dobrze :) jah z toba pzdr

D

DooMooS

Guest
Nie panikuj Wszystko będze dobrze
Miałem to samo za 1 razem :bounce:

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
ejeden napisał:
1. Czy moge zaczac uprawiac roslinke, kielkowanie przesadzanie do ziemi itp ... bez lampy ? prosciej, czy moze przezyc pierwsze swoje 2 tygodnie bez lampy ( dopiero po 10 bedzie kaska, a nasionko jest juz i czeka )
jezeli masz zamiar zostawic ja w boxie bez swiatla to rolina tego nie przezyje!jak zostawisz ja na parapecie w miejscu gdzie dociera duzo slonca to bendzie spoko!ale lepiej poczekaj az zrobisz boxa!!
ejeden napisał:
Witam mam kilka pytan dotyczacych uprawy, przygotowywuje sie do pierwszego mojego indora. Nasionko jest niewiadomego gatunku ale ponoc jest to 99% żenskie, holendera. Zamierzam narazie sprobowac z nim, a jesli bedzie dobrze szlo zamowie w przyszlosci jakies pozadne nasiona Oto kilka mojich pytan
niewiadomego pochodzenia ale wiesz ze z holandi i feminizowane??jak takie sa to czemu te niemaja byc pozadne??
ejeden napisał:
3. Jak moge pomoc mojej roslince by byla jak najbardziej zenska ?
swoim stwierdzeniem o tym ze sa to zenskie nasiona sam sobie zaprzeczyles jak teraz sie pytasz jak zrobic zeby byla zenska...!!zreszta podobno mala ilosc swiatla powoduje wystepowanie wiekszej ilosci krzakow meskich!a ty chcesz ja bez lamp na poczatku wiec wiesz jak z tym twoim zapalem!!
z tego co widze to moze zapal masz i wielki ale wiedze mala!!lepiej wykorzystaj ten zapal na skombinowanie kasy i budowe boxa a takze na poczytanie wszystkiego o chodowli!!!

sosna

Member
Buchów
0
hm ja twierdze ze powinienes poczekac na lampe powiem tak dwa tygodnie to strasznie duzo czymbardziej ze roslinka rosnie 2 centymetry na dzien po co marnowac tyle czasu oslabiac ja poczekaj a zobaczysz ze bedzie lepiej

ejeden

Well-known member
Buchów
0
hehe z tym nasionkiem hu*nia wyszla wiecie kumpel kumpla mial cos tam cps tam dlaej przyniesc nasionko z dupy wziete ale hu*nia, nie no nasiona zalatwiam pozadne z holandi, niewiem jaki gatunek ale przyjada do mnie wraz z znajomymi jak bede zjezdzac do polski za okolo tydzien :D wiec za***iscie, a lampe starszy mi zrobi ;] mowil tylko ze neichce zeby duzo proadu mu zzerala mam na dzieje ze 150 W bedzie okej, widzialem ic za***isty temat klub 150 W roslinki mieli boskie hehe ;] juz kilka rzeczy mam, nie bedzie zle, macie racje lepiej poczekac a zrobic to pozadnie

Pozdro !

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół