akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

wazne pytanko

Wyszukiwarka Forumowa:

hbsh

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Jak stosuje sie FIM to obcina sie te dwa nowe listki co wychodza???? Wszedzie jest napisane ze obcina sie szczyt rosliny ale czy tym szczytem sa te 2 nowe wychodzace listki??

S

sdfsdf

Guest
bierzesz w palcach odinasz liscie i przycinasz tyle by naciac lodyge. nie wycinasz listkow ktore powstaly tylko kawalek przed tym z kad one wyrastaja. kurde ciezko wyjasnic slownie punkt przyciecia wszystko jest opisane na schematach i fotkach.
pozdro!

hbsh

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Dzieki jakos sobie poradze! kminie o co chodzi! peace!

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Mój profeszynal rysunek :) (czerwoną kreską zaznaczłem punkt przecięcia)

hbsh

Well-known member
Weteran
Buchów
2
dzieki lubo za pare dni bedzie ciecie ;]

Ż

żółf

Guest
ja poprostu zlapalem w palce i mocno przechililem i pekl. sam top mi zostal w palcach i jest identycznie jak na zdjeciach na haszysz.com ze zostaje wglebienie!

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Powinno byc wszystko spoko ja do FIMu uzywam malutkich bardzo ostrych i wysterylizowanych nozyczek i udaje mi sie dzieki temu nie lamac szczytow

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
niektórzy nie zdają sobie sprawy jak ważne jest przycinanie ostrym nożykiem żyletką itp. wówczas bardzo szybko wyrastają nowe szczyty a przy nożyczkach miażdzy się tkanke i zanim sobie poradzi z tym roślinka hamuje rozwój całej rośliny.

Sprawdzałem na sobie ;)

Żyletki rulez

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Heh w pelni sie z toba zgadzam :thumright: tylko ze to nie sa takie zwykle nozyczki tylko malutkie chirurgiczne :tongue: sa niemal tak ostre jak zyletka i jesli samym ostrzem sprobujesz przeciac rosline przetnie bez najmniejszego naderwania proste rowne ciecie :) ale fakt normalne nozyczki tez odradzam :D

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół