• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Weg Plankton k

Wyszukiwarka Forumowa:

hasz1980

Well-known member
Buchów
0
Witam posiadam 3 roślinki fem(chemdog,chemdog-sensi i nexus)W Boxie 40x40x120 pod lampą hps 100w.Temp przy szczytach to jakieś 28stopni wilgoć 45/60.Wszystkie w donicy 5L.ziemia uniwersalna ph 5,5 6,5 dziś zmierze ph bo jadę po jakiś porządny ph meter tydzień temu podsypałem roślinki garstką dolomitu a roślinki są podlewane biohumusem extra od jakiegoś czasu.
Chemdog jest już 50dzień na weg ale nie jest zbyt wielki po za tym wolno rośnie prawie staneła i niektóre listki zaczynają od środka żółknąć oraz ma czerwone łodygi z tego co wyczytałem może mu brakować witamin typu:
Żułknięcie liści od środka Mb
Spowolniony wzrost N,P,Ca
Czerwone łodygi N,P,K,MG
Więc niektóre witaminki które są mu potrzebne zawarte są w planktonie k nie mam pojęcia czy moge podlać nim ponieważ chciał bym jeszcze przeciągnąć weg chemdoga o pare tygodni(a pk jest na kwitnienie) ponieważ 2 pozostałe są o 2 tyg młodsze i tez nie są wielkich rozmiarów.Po za tym jak długo moge trzymać na weg??czy mimo swych rozmiarów przełączyć już na tryb 12/12.Zapodam foto 45 dniowego chemdoga

Dziś przesadze je do donic 9l z kramzytem i wymieszam z dolomitem pod wieczór dam znać jakie ph ma ziemia.I wrzuce świeże fotki.

ogrodnik_bob

Well-known member
Weteran
Buchów
0
nie lales zadnych nawozow przez te 45 dni? jak nie to podlej nawozem na weg. mozesz trzymac dalej na wegu, ale pamietaj, ze jeszcze sporo urosnie podczas flo.

C

Cweluch

Guest
kup biohumusa za 6-7 zl.....niewielki wydatek,a pomoze

hasz1980

Well-known member
Buchów
0
Nie no własnie lałem biohumusem extra od jakiegoś 30 dnia a podlewam co tydzień.

Papasmerf

Well-known member
Buchów
4
Nie no własnie lałem biohumusem extra od jakiegoś 30 dnia a podlewam co tydzień.
To gówno jest srasznie rozcieczone i kij wie z czego to robią, szukaj biohumusa Forte - ten jest ok:) ten extra z universal bodajrze czy jakos tak to sie nadaje do mleczy:) bo i bez odzywki pięknie rosną :freak2:. powodzenia.

1percenthc

Well-known member
Buchów
5
Jak mnie wku**** jak ludzie piszą np: plankton, albo kermazyt... Ludzie plaNKTon jest w wodzie. tu jest PLANTON! lub keramzyt...

hasz1980

Well-known member
Buchów
0
Chyba ktos tu dziś nie zapalił,wrzuć na luz ziom.P E A C E

Papasmerf

Well-known member
Buchów
4
Jak mnie wku**** jak ludzie piszą np: plankton, albo kermazyt... Ludzie plaNKTon jest w wodzie. tu jest PLANTON! lub keramzyt...
To jest najwieksza wada polaków, uwielbiają się czepiać zupełnbie nie merytorycznych pierdół byle sie przypie****ić :), ku**a ten nasz język też jest po***any i nie reformowany od lat. Naprawdę nie rozumie potrzeby "ż" i "rz" chyba że przy słowie może lub morze, ale chyba da sie z kontekstu to wyciągnąc i tak... . W angli mamy jedno słowo i potrafi zastąpić naszych 5.... . np brush, to może być pędzel, miotła, szczoteczka do zębów, szczotka do włosów, dziwka i jakoś nikt nie ma problemów u nas na jedną rzecz musi być 3 określenia albo 5 i z tego kilka po prostu w wielu sytuacjach nie wypada stosować. Dla mnie po***ane...
Jak cie razi nie czytaj, na pewno będziesz więcej wiedział^^ albo poproś o moda i za każdym poprawiaj:)

Bardzo przepraszam za spam:pl: ale nie kumam ludzi którzy mają problem ze zrozumieniem ze kermazyt to keramzyt ^^ czy odwrotnie ;p

LICZY SIĘ TREŚĆ WIADOMOŚCI NIE ICH FORMA JEŻELI DA SIĘ TO PRZECZYTAĆ I ZROZUMIEĆ PO ch*j SIĘ CZEPIAĆ?

WYTŁUMACZ MI CO TO DA?

tyle co mój z***any spamowski post;p

hasz1980

Well-known member
Buchów
0
Papasmerf zgadzam się z tobą,nie tylko dlatego że to ja zrobiłem bład ale dlatego że jest jak piszesz.Pozdro!!!Wróciłem pare miesięcy temu po 6 latach z IE i widać tą różnice w zachowaniu ludzi i wiecznie nie zadowolonych mordach czepiających się o byle gówno i szukających bez sensu problemów.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół