akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

wentylacja a światło.

Wyszukiwarka Forumowa:

chaszczu

Well-known member
Weteran
Buchów
25
yo
mam w boxie wyciete dziury i do nich przyklejone wiatraczki od kompa, ale przez nie dostaje sie swiatlo do srodka, i tutaj moje pytanko, czym moglbym najlepiej je zakryc, zeby swiatlo nie wbijalo??, w poprzednim boxie mialem takie rozciagliwe rury podlaczone do coolerow, ale teraz to nie przejdzie bo mam za malo miejsca :( blagam o rady

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
2
...i jak chaszczu wykombinowales cos??? a tobie chodzi o te swiatlo ktore przechodzi przez wentylator? czy o te szparki miedzy wentylatorem a krzywo wyscietym drewnem???

...hymm...jesli przez wentylatorki...to hymm...zamontowac taki daszek od wewnatrz ktory by zaslanial swiatlo...albo na zwnatrz taka oslonke zamontowac ...czy ja w ogole dobrze mysle...pozno juz troche.. :lol:

Jendrol

Well-known member
Buchów
2
nie bardzo widze problem, opisz to dokladnie.
Przez taki wentyl od kompa nie przeleci raczej za duzo swiatla...

chaszczu

Well-known member
Weteran
Buchów
25
dostaje sie swiatlo, a te daszki to juz wykombinowalem pare dni temu, ale tylko sie temp zwiekszyla a swiatlo i tak wchodzilo, ale teraz mam 18/6 i te 6 ustawilem w nocy a zanim zmienie fotopierioid na 12/12 to cos wykombinuje

J

Johnus_Pain

Guest
Czy w ramach wentylacji mógłbym zastosować najnowszą technologię zwaną "otwieraniem czasem drzwi od szafy na jakiś czas"?

M

MILKA

Guest
Tak niezabardzo najlepiej jak by była wentylacja i wysoka temperatura!!!!to jest najwazniejsze!!!i bardz odbre oświetlenie więc radził bym mieć wentylatorki!!!

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół