Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Planuje zakupic DarkStreet 60 Rev.2 (60x60xh140cm) oraz lampe HPS 150 pod niego. Chcialem zebyscie mi doradzili jaka wentylacje dobrac do boksa aby temperatura utrzymywala sie w granicach 26 stopni.
kolego temp w duzej mierze bedzie zalezec od tego jaka bedzie panowala na zew. boxa. W srodku jak chcesz byc spokojniejszy o temp. kup cooltube na hpsa. A wentylatory zobacz w fotorelacjach jakie ludzie uzywaja przy powierzchni 0,36m2. Ja mam np. 220m3/h jako wyciagajacy przez filtra.
aktualnie trzymam planty pod 250w hps bez wentylacji, dzwiczki mam lekko uchylone i dają rade, a tobie polecam cos koło 200m3/h, w zupełnosci wystarczy, 150 nie daje az takiej temperatury zeby nie ogarnąc.
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.