• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

WEntylator promieniowy nie daje rady

Wyszukiwarka Forumowa:
G

Gość

Guest
Kurde nie mam pojęcia co jest grane, prawdopodobnie coś źle zamontowałem. Wygląda to mniejwięcej tak:

schem.JPG

Namiot 90x90x180, HPS250W, Cooltube, Wentylator wyciągający UFO 305m3/h . Temperatura 36stopni, wilgotność 45%. PRzy takim podłączeniu nie powinno być ciut mniej tych stopni? 36 to za duzo duzo, jakmozna temu zaradzić? Help:pl:

// miernik od temperatury na poziomie COOLTUBY przy tylniej scianie

nynlok

Well-known member
Buchów
0
Sprawdzales to dzisiaj ? Dzisiaj mamy w PL jesli jestes z PL duze temperatury na zewnatrz takze trudno cos niskiego osiagnac indorr. Wez czujnik poloz na doniczkach a cooltube na 25-30cm od donic i zobacz jaka bedzie.. Bo hmm trudno tu cos specjalnie spieprzyc przy montazu... No chyba ze wentyl ci wciaga powietrze zamiast wyciaga ;))

PSH

Well-known member
Buchów
0
hmm ja to bym podlaczyl tak: rura > went > cooltube > rura > wylot z boxa

z tymze went przy samej cooltubie zeby dmuchal na zarowke

G

Gość

Guest
żar z nieba dzisiaj

temp stoi w miejscu ( 34 ) zobaczymy co będzie w nocy jak się delikatnie powietrze schłodzi. Ewentualnie rano wrzuce mu do środka wiatrak domowy na stojaku.
Swoja droga to ten promieniowy troche chałasuje oO Chyba nie obejdzie się bez regulatora :<

dunnes

Well-known member
Buchów
0
A jak z pomieszczeniem w ktorym trzymasz boxsa , jest przewiewny??Jesli pokuj jest zamkniety a cieple powietrze z boxa jest wywiewane do tego pokoju i zasysane z tego pokoju to lipa , aby wentylacja dzialala prwidlowo powino byc 5 stopni roznicy pomiedze powietrzem zasysanym a wydmuchiwanym ( jak w kominie musi byc cug).Przynajmniej cieple powietrze wywalaj gdzies w kierunku otwartego okna a na dole zimniejsze bedzie samo sie ladnie zasysac .Umnie dziala a tez mialem problemy .

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół