Witam.
Czy ktoś robi swoją whiski?
Mogli byście się podzielić się przepisami?
Ja mam swoją aparaturę, sam robiłem..
Robię bimberek pychotka ludzie tak mówią..
Rozcienczam na 40% i do słoja 5l dodaje około garsci specjalnych wiórek dębowych.. po około 3msc już do posła.
Wiadomo im dłużej stoi tym lepiej..
Robię też naleweczki różnego rodzaju..
Od około 4 lat robię swój alkohol , można wypić i litr A na następny dzień, zero kaca o bólu głowy..
Czy ktoś robi swoją whiski?
Mogli byście się podzielić się przepisami?
Ja mam swoją aparaturę, sam robiłem..
Robię bimberek pychotka ludzie tak mówią..
Rozcienczam na 40% i do słoja 5l dodaje około garsci specjalnych wiórek dębowych.. po około 3msc już do posła.
Wiadomo im dłużej stoi tym lepiej..
Robię też naleweczki różnego rodzaju..
Od około 4 lat robię swój alkohol , można wypić i litr A na następny dzień, zero kaca o bólu głowy..