- Buchów
- 0
WHITE DWARF AF
Info: Susz z outdoora znajomego. Nasionko od Satindi's Friends Seeds. Roślina wspomagana naturalnymi nawozami.
Sposób palenia: 2 bicia lufy
Wygląd i struktura: Jak widać na zdjęciu, topek dosyć zbity, w umiarkowanej ilości żywicy. Słabo otrimowany, o kolorze ciemnozielonym. Sprawiał wrażenie masywnego.
Dym/Smak: Dym gęsty, delikatny, nie drapał w gardło ani nie dusił w płucach, ciężko się zakaszleć, naprawdę przyjemnie się tym zaciągać. Miał słodkawy posmak. 8/10
Zapach: Delikatny, mało intensywny. Czuć było słodko-cytrusowy aromat. 7/10
Moc: Bez rewelacji, powiedziałbym że kopnięcie bardzo przeciętne a nawet słabe, jak nie raz od dila. Upie****aczem tego bym nie nazwał. Aby porządnie się zbakać potrzebna nam będzie większa ilość. 4/10
Działanie: Wchodzi z małym opóźnieniem, na początku towarzyszyło mi pobudzenie i natychmiastowa suchość w buzi. Odczuwałem efekt, jakby działanie tego palenia było na "drugim planie" mogłem na chwile zapomnieć o tym że jestem pod wpływem dwarfa i po chwili znów być w lepszym świecie
Ogółem: Jest to indica która nie nadaje się na codzienne i poranne palenie, chyba że mamy zamiar cały czas siedzieć w domu. Jej atutem jest na pewno łagodny i przyjemny w smaku dym, pali się bardzo przyjemnie.
OCENA: 6/10
Ostatnia edycja: