• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

White Dwarf AF

Wyszukiwarka Forumowa:

Criador

Active member
Buchów
0
WHITE DWARF AF

Info: Susz z outdoora znajomego. Nasionko od Satindi's Friends Seeds. Roślina wspomagana naturalnymi nawozami.

Sposób palenia: 2 bicia lufy

Wygląd i struktura: Jak widać na zdjęciu, topek dosyć zbity, w umiarkowanej ilości żywicy. Słabo otrimowany, o kolorze ciemnozielonym. Sprawiał wrażenie masywnego.

Dym/Smak: Dym gęsty, delikatny, nie drapał w gardło ani nie dusił w płucach, ciężko się zakaszleć, naprawdę przyjemnie się tym zaciągać. Miał słodkawy posmak. 8/10

Zapach: Delikatny, mało intensywny. Czuć było słodko-cytrusowy aromat. 7/10

Moc: Bez rewelacji, powiedziałbym że kopnięcie bardzo przeciętne a nawet słabe, jak nie raz od dila. Upie****aczem tego bym nie nazwał. Aby porządnie się zbakać potrzebna nam będzie większa ilość. 4/10

Działanie: Wchodzi z małym opóźnieniem, na początku towarzyszyło mi pobudzenie i natychmiastowa suchość w buzi. Odczuwałem efekt, jakby działanie tego palenia było na "drugim planie" mogłem na chwile zapomnieć o tym że jestem pod wpływem dwarfa i po chwili znów być w lepszym świecie :D. Po paru chwilach jednak straaaaaaszne wbija w fotel, jak mało które palenie. Silnie działa na ciało, ma się wrażenie ciężkości i zmęczenia fizycznego. Wykonanie każdej czynności po tym gatunku staje się nie lada wyzwaniem, bardzo rozleniwia, najprzyjemniejszą rzeczą staje się wygodne siedzenie. Oczy tradycyjnie przekrwione. Nie obyło się też bez jedzenia, bo gastro włącza sie potężnie, apetyt ciężko zaspokoić. Rano bez "jointowego kaca". 5/10

Ogółem: Jest to indica która nie nadaje się na codzienne i poranne palenie, chyba że mamy zamiar cały czas siedzieć w domu. Jej atutem jest na pewno łagodny i przyjemny w smaku dym, pali się bardzo przyjemnie.
OCENA: 6/10

Ostatnia edycja:

DrRumney

Well-known member
Buchów
0
Siema, miałem tego dwarfa w tym roku na out, ale, co mnie w sumie zdziwiło, okazał się dość mocny, nawet znajomi z którymi paliłem powiedzieli że potrafi upierdzielić konkretnie. :smokee: Lałem standardowe nawozy,
biohumus i planton.
Działaniem typowa indica, wsadza w fotel i zmusza do wiecznych rozkmin. Palenie tej odmiany bez posiadania przy sobie wody jest istną katorgą, bo susza w ustach jest okrutna. Lubie tą odmianę za brak zamuły na pare godzin po spaleniu, nieraz zdarzy mi się zapalić rano a już po południu jestem wypoczęty i pełen energii :D

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół