akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

White Dwarf

Wyszukiwarka Forumowa:

dzej dzej okocza

Well-known member
Buchów
0
Siemanko .
Moje pestki to trzy białe krasnale . Dzisiaj w***ałem je do szklanki na jakieś 48h.Potem Od razu lecą w doniczkę . Mój sprzęt na start to Dolomit , biohomus , Asahi sl . Musze jeszcze dokupić ziemie myślę 20 L do paproci . No i obowiązkowo coś na ślimaki i ogólnie robactwo . Tu własnie mam problem co polecacie ? I obowiązkowo planuje zrobić małe ogrodzono z siateczki na ssaki polne . Porady , opinie , z***ki - Mile widziane :)

D

delete

Guest
zacznij jeszcze raz jak już będzie widać listki chociaż - powodzenia :lol3:

dzej dzej okocza

Well-known member
Buchów
0
Witam wszystkich i edwarda spinacza też . jeden tulipanek jest już na powierzchni od wczoraj <lol> . Reszta jeszcze się nie pokazała .
KOMENTUJCIE, OPIE****AJCIE , PODPOWIADAJCIE , SMIEJCIE SIE .

Beka6

Well-known member
Buchów
0
Na ślimaki polecam SNACOL firmy bros. U mnie padają jak wściekłe strasznie śmierdzi padliną w koło czyli działa!!!

aliG

Active member
Buchów
0
no będę tu zaglądał bo ciekawi mnie jak Ci to pójdzie<joint> nie długo startuję z moją fotorelacją zapraszam:spalony:

dzej dzej okocza

Well-known member
Buchów
0
Siemankoo . Wczoraj dwa krasnale poszły do piachu , Dostały ziemię uniwersalną zmieszaną do paproci z dosypką półtora garści dolomitu . Ze względu na wiek ich podlałem je biohumusem . Jedna ma ponad dwa tygodnie a druga nie całe dwa tygodnie . Ta starsza dostała troszkę więcej niż jeden korek a ta mniejsza , mniejsze pół . Trochę mnie zastanawia czy nie zaszkodzi to tej młodej <palacz>.Oceniajcie i wypowiadajcie się . Z Fartem !!

D

Dziobak

Guest
No ładnie to wygląda. Ciekawy spot i dziewczynki również <coolpalacz>

Powodzenia!

grubydziad

Well-known member
Buchów
0
Ja bym z nawozami typu biohumus to jednak poczekał niech jeszcze urosną narazie lej samą wodę :) buszek na start leci ;)

dzej dzej okocza

Well-known member
Buchów
0
Dzisiaj co zobaczyłem na spocie to masakra ; / Jedna z panienek , ta najbardziej rozwinięta , została o***ana przez sarnę . Zwabił ją chyba sliczny zapach , pokusiła się ***ana . Myślicie że coś z niej będzie ? To co zostało opryskałem A sahi . Z Fartem !

A to już ta która ocalała .

Oczywiście to co zostało przekryłem butelką po wodzie 5 L

D

Dziobak

Guest
Nie widać za bardzo na zdjęciu, ale jeżeli zostały jakieś malutkie listki(stożek wzrostu), to jest szansa że odrośnie. Ale nawet jeśli nic nie zostało to poczekaj, a zobaczymy. Może Ci się pofarci, także z fartem! :)

dzej dzej okocza

Well-known member
Buchów
0
Yo ! Wczoraj wybrałem się do swojego ogródka , po drodze dopadło mnie tornado myślałem że nie wyjdę już z tego cały , pierwszy raz widziałem na oczy takie zjawiska atmosferyczne :D Wiało tak że małe dziecko na bank by poleciało gdzies na drugi koniec Polski : ) Dzisiaj Po tym wszystkim poszedłem zobaczyć czy cokolwiek przeżyło , szczerze wątpiłem w to że coś tam będzie . Na spocie wszystko git nic nie uszkodzone , pomidorki jak stały tak stoją :) . Z tego odgryzionego to już chyba nic nie będzie , pożyjemy zobaczymy . Jutro wieczorkiem wrzucę fotki . Farcik !!

---------- Aktualizacja posta 01-08-2012 12:42 ---------- Czas poprzedniego posta 30-07-2012 21:18 ----------

Witam . Wczoraj odwiedziłem swoje pociechy , zrobiłem płotek z siateczką na wypadek gdyby chciało coś zjeść moją ostatnią roślinkę . Roślince zbliża się już drugi tydzień , wydaje mi się że jak na ten wiek wygląda ładnie i zdrowo . Czekam na wasze opinie , porady i z***ki .

---------- Aktualizacja posta 04-08-2012 21:30 ---------- Czas poprzedniego posta 01-08-2012 12:42 ----------

k*** . . . coś o***ało mi drugiego i tym samym ostaniego tulipanka :pl: fotorelacja do zamknięcia . je**ć dziką zwierzynę !!!

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół