nasiona marihuany

White Label - White Skunk

Wyszukiwarka Forumowa:
M

michaello17

Guest
Siema mam pytanko czy White Label - White Skunk da rade na ind poniewaz zrobilem konkretnego boxa i szkoda bylo by go nie wykorzystac :queen: :geek:

G

Green

Guest
a dlaczego mial by nie dac rady wszak to indorowa odmiana
pozdr.

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
peace napisał:
wszak to indorowa odmiana
a nie właśnie na odwrót? Outdoorowa odmiana :) tak mi się przynajmniej wydaje.

Outdoorowe odmiany spoko możesz uprawiać indoor

-=*Rotasila*=-

Well-known member
Weteran
Buchów
1
tyle ze outdoory są zazwyczaj wielkie nie box mozesz miec zmały

P

pxr

Guest
-=*BerniO*=-, w indoorze jest tak, że trzeba w odpowiednim momencie przełączyć fotoperiod na 12/12 żeby roślina zamiast się rozrastać, zaczęła kwitnąć ;) poza tym są techniki typu scrog :)

pozdro

zembfy

Well-known member
Buchów
1
wedlug mnie pozatym jesli dasz mniejsza doniczke to i tak nie wyrosnie ci 3 metrowe drzewo wiec na bank mozna na IN dawać OUT choć widzialem odmiany przy ktorych napisano ze nie nadaje sie do IN wiec nie wiem :D

C

Canabis_16

Guest
A gdzie można dostać pestki tej odmiany i gdzie można dostać jakieś info o tej odmianie???

denatto

Well-known member
Buchów
0
Mam tą odmianę z seed.pl ,kupione 5 nasion na jesieni ,wysiane 2 tygodnie temu do boxa,z małymi oporami(nie ma wentylaci póki co,ziemia średnia,nasiona długo leżały) nasionka rozkwitły i mam 4 rośliny(piąta rosła za wolno i odpadła z klasyfikacji:p).
W necie znalazłem info i pisze ,że będzie 75-200cm wysokości, i jescze ciekawsze ,że kwitnienie pisze may,june to october-czyli roślinka kwitnie sobie powoli od maja do października?

btw;opłaca się robić głębszy dołek jak głębiej jest glina?narazie mam tylko 30 cm i jeśli roślina straci przez to tylko trochę na wysokości(tak od metra wzwyż będzie ok) to luz ,ale nie chce mieć karła

banach90

Member
Buchów
0
to chyba żle cie poinformowal ta roślina kwitnie w okolo 3 miesiące lub dwa . ja jakies trzy tygodnie temu też sobie zamuwiem go ale 10 pestek i nic żadnej przesyki nie wiesz co jest grane może?

TNT

Well-known member
Weteran
Buchów
0
denatto napisał:
nasionka rozkwitły
brawo :D

donatto napisał:
kwitnienie pisze may,june to october-czyli roślinka kwitnie sobie powoli od maja do października?
Czas kwitnienia: 45-50 dni... w polsce outdoor zbiera się najpóźniej koniec października. I tu pytnie do Ciebie Panie rolnik... co poza LR kwitnie w maju?

donatto napisał:
opłaca się robić głębszy dołek jak głębiej jest glina?
Tak..jeżeli zamiast wybranej gliny wrzucisz ziemie ogrodową + jakiś kurzak lub krowi shit.

Reasumując... widzę tu potężne niedobory ogólnej wiedzy.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół