• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

White Russia OUT

Wyszukiwarka Forumowa:
G

Gość

Guest
Witam zamówiłem tam kiedys jakies nasionka i w gratisie dostałem automaty czegos tam wydaje mi sie ze rusek albo Ruderalis ale nie mam pewnosci i teraz pytanie roslina ma 65 dni około 15 była pod lampa potem na dwór i tak sobie rosnie od tygodnia nie widze zadnych zmian tzn troche jeszcze jakby sie rozrastala ale nie pojawiaja sie zadne białe włoski brazowe sa takiego samego koloru jak tydzien temu i teraz moje pytanie czy juz ja scinac(zaznaczam ze nie mam lupy aparatu ani sprzetu by ocenic gotowosc) wiec pytam sie wam doswiadczonym growerom co i jak. Zaznaczam ze jest to pierwszy out[url=https://www.forum.haszysz.com/solarr/displayimage.php?pos=-297684] [/URL]

Ostatnia edycja:
G

Gość

Guest
Moze jednak znajdzie sie jakis znawca co stwierdzi czy juz scinac albo ile jeszcze czekac niedługo wyjezdzam na 2 tyg i troche głupio było by stracic krzaka

Ineedmj2

Well-known member
Buchów
0
Moze jednak znajdzie sie jakis znawca co stwierdzi czy juz scinac albo ile jeszcze czekac niedługo wyjezdzam na 2 tyg i troche głupio było by stracic krzaka

Taki znawca co stwierdzi to nie widząc dokładnie topka się nie znajdzie samemu możesz to stwierdzić poczytaj trochę na forum...

Jeśli wyjeżdżasz na długo a jeszcze nie jest gotowa to zetnij jak najpóźniej możesz lepsze to niż stracić krzaka

G

Gość

Guest
No własnie problem w tym ze nie ma zadnego glównego topa jako tako to co teraz to najlepsze zdjecie jakie mogłem zrobic. Szukalem na forum i widzialem ze kilka osób scinalo juz takie i chwaliło ze bomba jak niewiadomo co a znowu inni mowia ze na ałcie trza byc cierpliwym heheh i badz tu madrym w sumie to jak znam nasza cudna pogode to pewnie jak nie bede chodził tam przez najblizsze 2-3 tyg to i tak roslina przezyje i jeszcze sie rozrosnie szkoda tylko ze nie bede jej karmil aby była duzo duzo wieksza i bardziej kopiaca. W kazdym badz razie dobrze by było gdyby sie jeszcze ktoś wypowiedział ile mniej wiecej jeszcze. Roślina ma 68 dni ale mogła miec maly stres jak ja przesadzałem. Czekam na wszelkie porady

Ineedmj2

Well-known member
Buchów
0
Najlepiej ***ij małego topka takiego na dzidke i zobacz jak bomba <joint> i będziesz wiedział ciąć czy nie

Co do zdjęcia to przydałby się jakiś dobry aparat z macro

G

Gość

Guest
No kiedy nie mam ani aparatu ani mikroskopu ani nawet lupy 20x jest to mój pierwszy out i dlatego tak mnie to dziwi. Ok jedyne wyjscie z tej sytuacji to byc cierpliwym i czekac, jak wróce to co najwyzej bedzie taki upie****ajacy high ze kamien po 1 machu. Ale moze takiego małego bobka sprubóje hehehe

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół