• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

White Russian AF FEM od Oriona

Wyszukiwarka Forumowa:

wjesław

Member
Buchów
1
Jak w temacie pestki od Oriona z f2. Panienki( automaty są dwa, podobne więc zdjęcia jednego) mają około 75 dni i kwitną jakiś 2 tydzień.

Tydzień temu uciąłem jedno odgałęzienie( jakieś 10cm) i było na oko 2g, suszone na szybko w piekarniku gryzło strasznie, lekki haj.

Mam nadzieje że spuchnie i będzie kilka gram <joint>

Ile jej dajecie ??:spalony:
displayimage.php

<wodna>

kapp

Well-known member
Buchów
1
No całkiem sympatyczny twój krzak.
Daj mu jakieś pożywne papu to się odwdzięczy, jak nie masz na jakiegoś boostera to zasuwaj po plankton k czy s.

wjesław

Member
Buchów
1
na plantonie K leci od jakiegoś czasu, jutro kupie coś typowego na kwitnienie bez azotu.
Jak sądzisz za ile ścinka ? ;) Nie mam pojęcia ile powinien spuchnąć.

---------- Aktualizacja posta 24-07-2012 20:41 ---------- Czas poprzedniego posta 19-07-2012 01:26 ----------

po tygodniu nic specjalnie u tych automatów się nie zmieniło. Co prawda pogoda nie dopisywała i może to dlatego. Zamieszczam nowe zdjęcia i ponawiam pytanie kiedy ścinka ? ;p

Główny top, nie miałem do czego porównać ;p

Fernandoo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
nie bądz niecierpliwy daj mu jeszcze z 2 tyg aż włoski zaczną brązowieć

wjesław

Member
Buchów
1
ok, ale kwitnie już z 6-7 tyg ;p. Martwi mnie to że kwiatów jest bardzo dużo ale są mało spuchnięte ;/ Na razie leje planton k...

D

delete

Guest
Ziomal mam taką samą odmianę z Oriona też i jest trochę starsza niż twoja bo już ma trochę brązowych włosków ale jeszcze czekam za kosą bo tylko niektóre bobki mają brązowe włoski . Ale wczoraj miałem taką ochotę zapalić i zerwałem jednego bobka i wyszło mi 1,5 lufy to film mi się urywał po chwila i nie mogłem rowerem do chaty dojechać . WR ma moc !! :zjarany:

wjesław

Member
Buchów
1
hehe, właśnie dla tej mocy ja posadziłem i mam nadzieje że bedzie jak skok do basenu z kisielem ;p nuurkujemy...;) Tobie też tak długo dochodzi ?? Ile kwitnie??

D

delete

Guest
Ja to już nie mogę się doczekać kiedy dojdzie . Nie wiem nie liczyłem . Ale jeszcze trochę jej potrzeba . Zobacz sobie moja w galerii mam foty . Ja jak tylko widzę ładnego topa z brązowymi włoskami to zawsze małego bobka skubnę . Ale MOC to ona ma na prawdę poniewalająca . :zjarany: Mojej jeszcze zostało z 2 tygodnie . Już nie mogę się doczekać !:spalony:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół