akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

White Russian AF FEM

Wyszukiwarka Forumowa:

tomek1804

Active member
Buchów
0
Witam kupiłem 3 nasiona White Russian AF FEM i zastanawiam się czy zdązę z uprawą czy nie ma sensu już sadzić i poczekać do wiosny? dodam że to były by moje pierwszę rosliny sadzone były by outdoor proszę o radę

G

Gość

Guest
Czekaj do wiosny. automaty teraz to tylko szklarnia albo indor

Costa

Banned
Buchów
1
Spóźniłeś się z 2 tygodnie, wtedy był na prawde ostatni dzwonek.

tomek1804

Active member
Buchów
0
chyba ze sobie zasadzić jeden kwiatek na spróbunek czy nic z tego nie wyjdzie ?

---------- Aktualizacja posta 20:54 ---------- Czas poprzedniego posta 20:47 ----------

myślałem zeby kupić
BioCanna Bio Boost

bo chciałbym chociaż 3 g swojego zebrać

G

Gość

Guest
mozesz zasadzic ale najlepiej jak w połowie pazdziernika przeniesiesz go do domu pod lampe.ogarnij do tego czasu jakiegoś mini boxa i hps 100w raczej wystarczy.

tomek1804

Active member
Buchów
0
ale jak najlepiej wsadzić go do ziemi a potem przesadzić do doniczki czy bez przerwy trzymać go w doniczce ?

G

Gość

Guest
Trzymaj w donicy najlepiej ok 20 litrowej bo jak pójdzie do domu to po przesadzeniu moze sie nie przyjąć.

Green_booy

Well-known member
Buchów
0
bez przesady 20L aż nie potrzebne max 10 dla automata w zupełności wystarczy

G

Gość

Guest
sory zapomniałem ze to auto ;) wtedy 10 styka chodz ja do auto daje 12
:jaraczz::jaraczz:

tomek1804

Active member
Buchów
0
a mieszać ziemię z obornikiem krówskim albo gnojówą ? i jak pójdę do sklepu ogrodniczego to jaką ziemi mam powiedzieć sprzedawcy żeby mi dał ?

Autoflowering

Well-known member
Buchów
0
Jak nie zdąży? Skoro jest sierpień, licz 70-80 dni na automata przy dobrej pogodzie to zbierze w połowie października. A może nawet na początku października troche niedojrzałe palenie...
Sadź...zawsze coś zbierzesz
PS: Najlepiej w doniczkach

G

Gość

Guest
Uniwersalna. Ph ok 6.5. Mozesz zmieszac gnojuwka to dobry nawoz tylko nie przesadz bo spalisz ja. Zmieszaj najlepiej tak tydzien przed sadzeniem w nia plantow

kref095

Well-known member
Buchów
0
Ma byc dobra pogoda sam nie dawno dalem na outa 2 disel a jeszcze poleci amnezja i fruti nie ma sie co pier***ic.. Kielkuj i na outa

Honestus

Member
Buchów
0
Ja na Twoim miejscu poczekałbym na serio do przyszłego roku,szkoda ziółka. Sprawa jest<wodna> zupełnie inna jeśli posiadasz dobry boxik z odpowiednim oświetleniem i wentylacją,wtedy śmiało indoor. Jeśli nie posiadasz to powstrzymaj się do wiosny przyszłego roku,bo teraz na parapecie zupełnie nie dojdzie,nie łudz się. Pzdr.

G

Gość

Guest
Ma byc dobra pogoda sam nie dawno dalem na outa 2 disel a jeszcze poleci amnezja i fruti nie ma sie co pier***ic.. Kielkuj i na outa

Amnesia nawet jak zasadzisz w maju to ma problemy zeby dojsć a w większości przypadków na oucie nie dochodzi więc jezeli mówisz o sezonówce to nie radze ci jej wysadzać. auto na oucie teraz tez nie dojdzie bo pogoda się będzie psuć itd. więc mozna sprobować ale na 80% nie dojdą

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół