nasiona marihuany

White russian af KWIAT!

Wyszukiwarka Forumowa:
D

delete

Guest
Czesc , mam kilka sugesti . czy znajdzie sie osoba ktora mi powie jaki uzwala "dopalacz" na kwitnienie zeby ladne topiki sie zrobily.. prosze nie pisac bzdur konto mam od nie dawna , ale nie jestem nie ogarniety , chce sie dowiedziec jaki jest dobry odpowiednik nawozu do WR AF , jezeli jest taka osoba ktora mozem i pomoc poprosze o odp nizej :) z gory dzieki za dobre checi . moge zastosowac nawozy drogie , ale chce cos sprubowac z dolnej beczki , wiec jak ktos ma praktyke poprosil bym o podizelenie sie.

Notka w razie w dla MODOW : nie usuwajcie tego tematu nie dawajcie warnow ze ttych tematow jest pelno .. bo ich nie ma . :)

POZDRAWIA.

marcysia

Well-known member
Buchów
0
idz do ogrodniczego tam masz np florovit do kwitnacych, florovit na jesien i biohumus do kwitnacych

leniwiec

Nick Kompostow
Weteran
Buchów
7
Czesc , mam kilka sugesti . czy znajdzie sie osoba ktora mi powie jaki uzwala "dopalacz" na kwitnienie zeby ladne topiki sie zrobily.. prosze nie pisac bzdur konto mam od nie dawna , ale nie jestem nie ogarniety , chce sie dowiedziec jaki jest dobry odpowiednik nawozu do WR AF , jezeli jest taka osoba ktora mozem i pomoc poprosze o odp nizej :) z gory dzieki za dobre checi . moge zastosowac nawozy drogie , ale chce cos sprubowac z dolnej beczki , wiec jak ktos ma praktyke poprosil bym o podizelenie sie.

Notka w razie w dla MODOW : nie usuwajcie tego tematu nie dawajcie warnow ze ttych tematow jest pelno .. bo ich nie ma . :)

POZDRAWIA.

z płynnych np. compo do kaktusów, albo florovit jesienny do kwiatów domowych. z rozpuszczalnych i posypowych fajne są do truskawek, winogron, drzew owocowych albo pomidorów - nie psują generalnie smaku i mają dobry skład. reguła zasadniczo jest taka - do połowy flo nawóz ze składem N≤P<K, zaś do 2 tyg przed kosą bez azotu P<K. tylko nie popal roślin - stopniowo dawkuj stężenie.

organicznie wysokopotasowe guano nietoperzy, obornik bydlęcy, ekstrakty humusowe i fulwowe, popiół z drzew liściastych i melasa z buraków. ale to już stosuje się mniej-więcej na oko

D

delete

Guest
posiadam nawoz do pelargoni nawomix z skladem npk

10-5-20 co sadzisz ?:>?

leniwiec

Nick Kompostow
Weteran
Buchów
7
jest w miare okej, tylko nie ma za wiele fosforu, co przekłada się na słabszy przyrost korzeni. choć i tak sądzę, że to pomijalna sprawa.

tylko nie przesadź z tym - na początek 50% dawki i kilka dni na obserwację rośliny. jak przyjmie to stopniowo zwiększaj.

powo!

D

delete

Guest
jest w miare okej, tylko nie ma za wiele fosforu, co przekłada się na słabszy przyrost korzeni. choć i tak sądzę, że to pomijalna sprawa.

tylko nie przesadź z tym - na początek 50% dawki i kilka dni na obserwację rośliny. jak przyjmie to stopniowo zwiększaj.

powo!

ZALECANA JEST NAKRETKA NA LITR WODY WCZORAJ WLALEM Z 6X I NARAZIE JEST SPOKOJ ;):sunny::sunny:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół